BY:LARM WEEKEND

Torsdag:

Vin hos meg før vi dro til Horgans. Og ja, jeg hater fortsatt Horgans. Det eneste positive med Horgans er bakgården der de spiller deep house og serverer sterke gin&tonics. Det får meg til å hate stedet litt mindre i alle fall.Fredag:

Champagne og musikk på balkongen min i solsteken. Nydelig.Dro videre for å se Den Svenska Björnstammen på Jaeger, og det var helt fantastisk. Vi danset og sang før det hele var over, litt for fort. Men vi ble igjen til stengetid.Lørdag:

Drinkz hos meg før vi dro til Jaeger i syvtiden, noe som egentlig er alt for tidlig om man skal overleve en hel natt ute.For der spilte jo fan världens bästa djs! R&F.Og senere på kvelden spilte Lemaitre, som var helt fantastisk hadde det ikke vært for Tønsberg/Drammen-folka som stod forran oss og gjorde hele konserten til en svært traumatisk opplevelse.Etter dette dro vi til Latter i en time før vi stakk til Youngstorvet der vi stod i verdens lengste (uten å overdrive) kø før vi fikk vite at det var fult i teltet og vi ikke fikk komme inn. Med andre ord fikk vi ikke sett R&F og Björnstammen en siste gang. Det hele endte nesten opp i tårer før vi dro tilbake til Latter..

4 kommentarer

Anonym

23.feb.2012 kl.22:23

Du drikker veldig mye for tiden?

Henke

23.feb.2012 kl.22:41

Anonym: Nja, jeg drikker nok ikke mer enn en det gjennomsnittet av oslos studenter gjør. For min del handler det ikke så mye om å drikke seg mest mulig drita, men mer det å dra ut med vennene sine, møte venner og nye fjes ute og danse til favorittmusikken sin. Hvem liker ikke å henge med venner og danse liksom? Musikken på de stedene vi drar ut på har faktisk en del å si!

gisle

24.feb.2012 kl.19:01

horgans har en BAKGÅRD?? er ikke lenge siden jeg ble overrasket av at de har en underetasje. kaster alltid innpå hvis jeg får vite at jeg må dit.

haha til anonym forresten

Henke

24.feb.2012 kl.20:34

gisle: haha, ja men jeg vet liksom! fant ut av bakgården nå nylig, etter å ha vært på der et ex antall ganger uvitende.

Skriv en ny kommentar

KATEGORIER

ARKIV

hits