Listen

FRIDAY

DAG 02 - DIN HATER-LÅT

Denne er lett; Rihanna - Russian RouletteFy ffff som jeg hater denne sangen. DEN ER SÅ WHINETE OG HARRY. Man baaa sluuta whina liksom! Blir sur av å høre den.

BJöRNSTAMMEN

En del av dere har spurt meg om hvor man kan finne Den Svenska Björnstammen online, og nå har de endelig kommet ut på spotify. Tenkte dere ville vite, trykk her.

PARTY HARD

Hvorfor har ingen fortalt meg om disse før nå!?

BODY LANGUAGE

Fant denne godbiten på youtube. Dere vet at de spiller på rockefeller til fredagen? Just sayin.

RIP

Herregud så fæle dere er (neida, bare litt). Rett etter jeg våkner etter ettermiddagsluren min logger jeg inn her og leser to kommentarer. Ok, javel liksom. Går inn på vgnett og jada. Alexander McQ...

RUNNING UP THAT BUILDNING

foto_ukjentchromatis - running up that hillFørste gang jeg hørte denne sangen trodde jeg det var en dårlig coverlåt av orginalen, men der tok jeg visst feil gitt. Den er amazing.

EVERYWHERE

everywhere - john dahlbäckDere vet når man hører på en sang og det kommer opp rundt tusen minner og følelser i hodet? Det skjer når jeg hører på denne. Gahhhh jeg elsker den. Jeg får lyst på sol, s...

THAT WE THINK

foto_david dunanFra det spanske Vanity Fair.

REMEMBA DIS?

Videoen...Gah

THE PRESETS - IF I KNOW YOU

Videoen får meg til å smile. Danserene får meg til å angre på at jeg ikke gikk klassisk/moderne da jeg var mindre. For pent.

ON DAY 2, I FUCKED HER..

..and it was wild. She's such a slut.I fucked my american cunt. It was dirty, a dream came true. Just like I like it, she's got nice tits.

HÄNG DOM HÖGT

foto_privatkent - töntarnaDette er den fineste sangen jeg vet om for tiden.

GOT THE GIRLS IN THE TRUCK

Først ble jeg glad av videoen. Nå er det videoen og sangen(!hallo!) samtidig. Pon de floor er helt klart bedre, ble nesten skuffet over at det var Major Lazer som hadde denne. Sangen fenger iallefa...

ÄLSKLING, DET ÄR LIVET

foto_terry tsioliskent - vals för satan (din vän pessimisten)Denne sangen er best. Kent er best. Det nye albumet deres er også best. Og nå merker jeg at senga er best også. Natta.

ED BANGER REC VOL. 2

Husker da jeg så denne for første gang. Jeg var solgt etter første sekund. Dog fenger den like mye enda!

1DAY.1SONG = SONGOF2DAY

Yeah Yeah Yeahs -heads will roll (A-Trak remix)Gleder meg til helgen når jeg hører denne. Gah. Visuelle kunstfag frister ikke så mye nå.

TO DO FØR JEG DØR:

Se The Kills live.BTW: Fever Ray og Laidback Luke spiller i New York mens jeg er der. Nuss o love på det.

RAFF

Simian mobile disco - Off the mapI morgen er det fredag, og denne fredagen betyr venner, champagne og sol. Og lørdag betyr fri, og å sove lenge, og å slappe av. Og søndag betyr enda mer fri og enda...

I WOULD LIKE TO COME OVER

1 stk gammel og deilig sang. Minner meg om å ligge i solen med ipoden, og ikke tenke på noe annet enn den deilige beaten i sangen. Ganske priceless at Claude VonStroke himself spiller i videoen. Sp...

WHAT U JUST SAID

foto_m.a.hWhat u just said - FinalDenne sangen får meg i et sykt bra humør sammen med sola.Snart stikker jeg på sommerhuset til en venn av meg i Sverige. CYA.

WHITE FLASH

Blir aldri lei av denne sangen, kanskje fordi det er en av de fineste sangene i hele verden. Bare se bort i fra at kvaliteten er litt sucky.

HOVE CROOKERS NAM

Lagde denne egentlig for privat bruk, men tenkte at jeg kunne legge den ut for å glede de som var for fulle til å huske noe, de som var for lave til å se noe og de som rett og slett ikke var der. E...

PLZ

Jeg merker jeg dør inni meg. Både av at det ikke er offentlig og at jeg ikke vet hva som skjer. Denne sangen gjør ikke alt så mye bedre egentlig.

IM WEARING TIGHTS AND THEY GOT HOLES

Jeg elsker den musikkvideoen her! Får lyst til å dra på en lignende fest, og ha-lo som jeg har lyst på en sånn stor dyremaske. Anyone?
hits