januar 2011

PRADA SS11 CAMPAIGN VIDEO


Elsker fargene. Elsker mønstrene. Elsker at de bruker Ratatat.
(Ser du ikke på denne er du hjernedød)

HELGEN

Okey, grunnen til at jeg har vært verdens verste (men tynneste og peneste) blogger, er fordi jeg har et liv utenom å få kjæresten min til å ta bilder av meg mens jeg går mot kamera, for å så legge ut bildene som outfit-bilder på bloggen, selv om jeg bare har på meg noe så lite spennende som blå jeans, en Canada Goose og UGGs. Nei wops nå snakker jeg vel om en annen blogger? Jaha, woopsy.

Den egentlige grunnen er at jeg har vært opptatt med shopping, vin, gin n tonic, venner og det nye rommet mitt. Er faktisk ikke ferdig med rommet mitt enda...

Denne bollen er noe av det jeg har kjøpt. Jeg kjøpte den på en antikvitetsbutikk som jeg og Linn fant helt tilfeldig. Tenkte jeg kunne trenge en sølvbolle på rommet mitt, og dessuten fortalte han som jobbet der at den var ca. 150 år gammel. Dvs. at den ble lagd rundt 1860 eller noe, så da måtte jeg jo kjøpe den! Det beste er at jeg bare måtte gi 400 kr for den.


Her er et bilde av Anne og Mia, og ettersom Anne faktisk sitter i spagaten på bildet betyr det at hun er full. For Anne klarer alltid å ta spagaten når hun er full! Dette bildet er fra fredagen.


Dette er det eneste brukbare bildet jeg har fra lørdag. Før vi dro ut og drakk dette drakk vi Gin n Tonic hos Anne og Christine.Også kom søndagen da:


(Og bare for å ha det klart; Det som ble dratt på kortet mitt var ikke bare til meg selv. Er ikke så tjukk og ekkel.)

BAPTISTE FOR DANSK

foto_bojana tatarska

DAGENS VIDEOBLOGG

video:film fra 26


Håper dere liker den!

MILANO FASHION WEEK

foto_caroline blomst

IKEA

Rommet mitt fløyt over av klær og andre unødvenige gjenstander, så jeg tok en tur på IKEA for å fixe litt småting. Fikse litt småting ble til en 6-timers handleøkt med to fulle handlevogner og to IKEA-poser. Nå mangler jeg bare å rydde og støvsuge rommet mitt, tørke støv, skifte sengetøy, montere flatpakker, også sette på plass alt som er kjøpt da. Dét blir pain..

Her er rommet mitt forresten!


Tulla.. Ønsker veldig at det var mitt tho. **Forelska**

Dette hadde jeg på meg da, bloggleserene mine:


Og siden dere lurer så forferdelig: Vintage mocca-bomber, ziphood fra H&M, tshirt fra Weekday, belte fra LV, jeans fra ACNE og skoene husker jeg faktisk ikke.

Flott innlegg dette her, altså!!!

LANVIN FW11

foto via imgamplfd

ESSENTIAL HOMME MAGAZINE

foto_sabine villard

JOHN GALLIANO FW11

foto_paul de luna

Ting jeg trenger:
En klassisk pelskåpe. Flaks for meg at jeg skal til Berlin om under en mnd!

JIL SANDER SS11 ADS

foto_willy vanderperre

SPOTIFY

**Trøtt gutt i dag**

Ettersom spilelista på spotify (HENKE VINTER 10) begynte å bli rimelig full, fixet jeg en ny en her om dagen. HENKE VINTER 11, klikk klikk klikk klikk!

BURBERRY SS11 ADS

foto © Copyright Burberry/Testino

LES AMOURS IMAGINAIRES / HEARTBEATS

snapshots_privat

Om dere ikke ser denne filmen er dere bokstavelig talt stokk dumme. Bildene og scenene er fine, handlingen er fin og musikken er veldig bra. Jeg så den før jeg la meg i går og fikk ikke sove da den var ferdig, så jeg måtte se den en gang til.

DO THE FUCKING DADA


Fikk denne fantastiske Dada Life-Singleten i posten i dag.

BRB

Gif Created on Make A Gif
Jeg stikker til frisøren. Flaxx for meg at det er sol ute; Lanvin shades - check!

DAZED & CONFUSED

foto_kai z feng

(Jeg gråter ca. hver gang jeg ser leo-skjorta fra Givenchy, fordi den er så overpriced. Vil jo ha den så sårt..)

BURBERRY PRORSUM FW11 (PT. 3)

foto © Copyright Burberry

BURBERRY PRORSUM FW11 (PT. 2)

foto © Copyright Burberry

BURBERRY PRORSUM FW11 (PT. 1)

foto © Copyright Burberry

LYKKE


NÅ skal jeg si dere at det blir blogging. Har hundre bilder som burde blitt postet mens jeg var uten mac. Dette er en fortreffelig dag. Det eneste kjipe er at jeg må overføre alt for mange bilder og sanger + laste ned alle programmer på nytt, men herregud da - jeg har jo en ny mac!

BAGS

foto_tommy ton

1. Goyard. Minner meg på hvor mye jeg angrer på at jeg ikke kjøpte en vintage Goyard-bag som jeg tittet på i Paris..
2. Louis Vuitton. Minner meg på hvor mye jeg har lyst på denne modellen. Elsker det sorte skinnet sammen med canvas monogrammet. Synd den er så overpriset.

PROENZA SCHOULER SS11 AD

foto_willy vanderperre

SONG OF THE DAY

Style Of Eye & Slagsmalsklubben - Homeless

KORTAJARENA x MOSS

DETTE ER JO SOM Å SE OSS PÅ FEST


I dag ligger jeg, Kenneth og Linn rett ut og er generelt ødelagte. På fredagen endte vi opp på tidenes nach i et verksted. Verkstedet hadde fett med discolys og 1. stk fett annlegg så vi lagde like greit vår egen underground club. Jeg var såklart DJ.

Blir bedre blogging til uka. Da får jeg en liten overraskelse.

YTTERBØL


EN LITEN FILM FRA DA VI VAR PÅ YTTERBØL FØR JUL. XOXO NJOY

BERLIN

Oi, glemte jo å fortelle dere at jeg drar til Berlin i februar! Det er julegaven fra meg til Linn. Hun ble heldigvis glad he he he. Planen er å clubbe og shoppe så mye som mulig. Brått svimer vi av fordi vi blir så slitne, men herregud, vi gidder ikke kaste bort precious Berlin-tid på søvn...


Her skal vi clubbe mye (håper vi på). Klubben er en gammel fabrikk og heter Berghain. Den blir visst sett på som en av de vanskeligste klubbene å komme inn på i hele verden fordi det egentlig ikke finnes noen door policy. Og de tar ikke imot turister.. Dessuten er det ikke uvanlig å dra dit 04.00 og dra hjem klokken 11.00. Passer perfekt!

Har jeg btw. noen lesere som har vært der? Kom med inngangs-tips isf. Og ikke si den der "ikke si et ord i køen, se edru ut"-regla for den har jeg lest alt for mange ganger.

JUST A FREAK OF NATURE


Om man hører på den 20 ganger så er refrenget ganske bra faktisk.  Videoen er dog like cray-zay hver gang man ser den.

FILIPPA K SS11 PT.2

 

RIVER FOR ATTITUDE MAG

foto_cameron mcnee

HOLE MAGAZINE

foto_julian laidig

STRDY

Oi, nå er det liksom lørdag. Jaha, jeg skal nok feste i dag og, heh. Forhåpentligvis til sangen over. Alle som ikke sjekker den ut kan slutte å lese bloggen min. Videoen er bezzzzt. God helg da.

FILIPPA K SS11

foto_camilla åkrans

XMAS GIFT


Glemte jo å vise hva som lå i Louis Vuitton-boksen! Som dere sikkert ser, så var det et sort lakkbelte. Passet perfekt å skaffe seg det til jul ettersom jeg ikke hadde noen sorte belter som gjorde prikken over dressen. Jeg elsker det av hele mitt hjerte faktisk.

LET'S DANCE

foto_julian laidig

TOM FORD EYEWEAR SS11

foto_tom ford

SUMR

Jeg begynte å se på bildene mine fra sommeren som var, og geez som jeg savner den. Savner øl på brygga på Ytterbøl:

Også savner jeg å slappe av på en mur ved vannet etter en sen middag i Paris og vente på at eiffeltårnet skal blinke:Eller sitte på fortauet, utslått av varmen ved Rue Du Louvre fordi man har letet etter vintage-butikker:Og det hadde vært fint å feste med cava og stjerneskudd på trappa til Anne igjen:Sist men ikke minst: Den årlige Mexico-festen våres! Den gleder jeg meg kanskje mest til.Det eneste jeg vet om årets sommer, er at jeg skal gjøre som niotillfem, altså dette.

I HEART GRUM

XMAS 2010 XO

Okey, denne julen har vært bokstavelig talt cray-zay. Vi har festet hver dag fra 1. juledag til nyttårs, møtt nye fjes og gamle fjes som vi ikke har sett på alt for lenge. Det er kanskje noe av grunnen til at dere ikke har hørt fra meg. Den andre grunnen er kanskje at da jeg våknet opp 1.dag var macen min død.. Anyways, her har dere noen av bildene fra iphonen min som ble tatt i julen. De mildeste av de.

Den 23. dro jeg og Linn inn til byen for å kjøpe resten av julegavene + noen til oss selv. For min del ble det vel mest på meg selv egentlig. Dette var en sykt kald dag.Da shoppingen var unnagjort hadde Kenneth ankommet for å møte oss på Hard Rock for gavebytting og middag.Etter dette dro jeg og Linn hjem til henne og koste oss med kaffe n baileys før vi la oss.
Dagen etter, altså julaften, dro vi ironisk nok i kirken. Vi var jo passe småslitne, kan man si.Etter kirken dro jeg til besteforeldrene mine for å feire jul der. Pinnekjøtt i lange baner = heaven.Da jeg kom hjem igjen på natten, etter en rimelig klein taxitur, la jeg meg i stua for å se på The Simple Life som jeg hadde fått av Kenneth.1. juledag var det tilbake til besteforeldrene mine for mer middag. Etter maten serverte de meg en Underberg til dessert. Det smakte godt. Spesielt med tanke på at jeg skulle ut på fest samme kveld.På kvelden dro jeg på et lokalt utested som var fylt med alt for mye kjentfolk. Husker fint lite av hvilke kjentfolk som var der tho.2. juledag dro jeg også på et lokalt utested, men her har jeg faktisk ingen bilder som er passende å legge ut. Vi hadde det villeste nachet jeg har vært med på, så dette var en veldig bra kveld. Dere skal få lov til å se hvor fin solnedgang det var på vei til vorset da..3. juledag dro vi til byen igjen for mer disco o par10. Dette er et bilde av Linn i den store leiligheten til broren hennes som vi sov i.Etter vi hadde satt ifra oss alle sakene dro vi ut for litt romjulsshopping. Her ser dere forresten supertynne Anne og den nye favorittfrakken min også!Tilbake i leiligheten igjen fikset vi litt drinker før Kenneth kom ramlende inn leiligheten. Da vi var ferdig med å vorse dro vi videre til Luux for å danse til Adrian Lux.Luux er forresten et utested jeg ikke anbefaler. Innredningen og lokalet er helt amazing, kanskje finest i Oslo. Men folkene som drar dit er så white trash at de hører hjemme på typ... Gossip Room. Og Gossip Room finnes ikke lenger!! Men som sagt, bra lokaler, lys og betjening. Her har dere forresten vår utsikt over lokalet. Er faktisk glad vi stod på VIPen og ikke nede. (Hahah sorry, vet det der hørtes sykt ut, men dere hadde skjønt det om dere hadde vært der). Møtte forresten en søt bloggleser med navn Solveig. Hei!Hei Rebecca n Adrian!4. og 5. juledag har jeg ikke ikke noen bilder av, men de bestod av hjemmefester og masse kjentfolk!

6. juledag var det tid for å feire Russ 2010 og Russ 2011! Det var en cray-zay fest det også, med nach til langt utpå morgenen. Smart med tanke på at nyttårsaften kom dagen etter.Og såklart; Nyttårsaften. Denne kvelden begynte sofistikert nok med rødvin og pizza, før vi dro videre på en overfylt fest med masse bra mennesker.Og da klokken slo tolv spratt vi 1 stk. fin og rosa Moët, kysset alle på festen godt nytt år og så på rakketene. Her prøvde jeg å bilde av rakettene.Og de siste dagene har egentlig sett sånn her ut ettersom både jeg og Linn klarte å møte det nye året med sykdom.Godt nytt år til dere alle, xoxo Henkis.

hits