februar 2010

BOBSHOOWAP

foto_privat

Har hatt en utrolig bra ferie med to utrolig bra mennesker. I morgen er det skole, men det går helt greit siden det skjer noe nesten hver dag denne uka. Slagsmålsklubben spiller på rockefeller til onsdagen, og jeg gleder meg som en unge selv om jeg har sett de live to ganger tidligere. Noen andre som skal dit?

ACNEPAPIR

Det nye papiret fra Acne. 395 kr og kan brukes til alt. Løp og kjøp!!!!!!!!!!

IM SMALLER THAN HIPHOP


BLÅTT

I går var bedt ut på cava og standup på Latter av Magne Westberg og Christoffer.

Me n tha giant.

Showet vi så var inget ringere enn "Litt av en mann" med ingen ringere enn Rune Andersen.

Etter showet var ferdig slang vi oss ned i baren for en øl og mer cava, før vi gikk videre til TGI's. Fikk såklart ikke gå i fred...

Og sjekk hvem som var flink nok til å huske på å kjøpe billett etter et eks ant glass. Faen heller om jeg skal få en ny bot.

Og nå er vi på plass på sommerhuset til Linn.

hehahehaheharry

RUSKOREMIX

Da vi kom frem til bogstadveien satte Linn seg rett ned og spilte Call of duty. Hang meg på etterhvert jeg og. Sykt skummelt.

Og på morgenen dagen etter spilte hun Call of duty da og. Selv om Kenneth var der og.

Så gikk vi ut for shopping.

På Zara.

Zara.

Middag fra Burger King i leiligheten er svaret på dårlig tid.
 
Kenneth var visst skikkelig sulten, han...

Og se hva jeg fikk kjøpt!

BREAK THE HOUSE DOWN


Stikker inn til Oslo og blir der noen dager, jeg. Har på meg biker fra h&m, tshirt yves saint laurent, skjorte redwood, bag louis vuitton, hatt fra kappahl og dr denim jeans. 

BURBERRY PRORSUM FW 10 WOMEN

foto_burberrybrand.com
Var det noen som så visningen online i går? Det var veldig mye bra, spesielt jakkene som minnet veldig om de som ble vist under visningen til burberry prorsum menswear. Fra og med den 26 kan du kjøpe outerwear og accessories fra visningen her, og om du gikk glipp av visningen kan du fortsatt se den her

NOÈ

Denne bagen er perfekt. Jeg er egentlig ikke så glad i canvas monogramet, men denne er et unntak! Dog må den være vintage, sånn at skinnet har mørknet og blitt mindre stivt. Modellen heter Noè, for dere som er nysjerrige.  

MILK

foto via google
Jeg må bare skrive til dere som ikke har sett denne filmen. Vel, dere er hjerneskada om dere ikke kjøper den/stikker inn på surfthechannel og ser den ASAP. Jeg er amazed. 

HULL I HIMMELEN

foto_pieter henket

POP

foto via m.m

Bildene viser Acnes Pop-kollektion for høst/vinteren 2010. Endelig noen som lager blå jeans med sorte lapper for menn! Dog var det bare 1 år for sent. Eller nei, jeg vil fortsatt ha et par slike. Ellers ser det veldig bra ut. Tror faktisk jeg kunne tenkt meg alt på bildene over, og det er ikke ofte. 

LIVE


foto_burberry.com
Hva skal dere i morgen? Jeg skal se Burberry F/W 10 live i 3D fra hjemmesiden deres! Gjør det du også da vel; Link

VIA STOCKHOLM STREETSTYLE

Jakka!! Jeg tok meg selv i å utbryte "åh fuck!" da jeg så den. Måper. 

FFS

Passion Pit - Sleepyhead (Streetlab remix)

Mottatt SMS 1: Fy faen om du ikke tar tlf med vilje nå. Alle drar hjem nå for vi orker ikke at vi ikke vet hvor du er. Serr ringer politiet nå. 
Mottatt SMS 2: Du kan ffs fryse i hjel ute.

BSTORE

foto_tf/collage_privat
Fra Bstore sin F/W 10-visning under London fashion week. 
Tights og boots = thumbs up!

SLEEPING IN MY BED


foto_juergen teller
Altså, alle veier her jeg bor er snødd igjen, det er iskaldt, jeg er en smule redusert og planene vi hadde for vinterferien gikk i dass. Spilleliste kan dere få, her.

NEW HAT


Denne ble min for latterlige 25 kr i dag. Også gjorde jeg noe veldig ulikt meg, noe spontant. Jeg ble kjempe fin. Og dere skal få lure på hva det er. 
Og endelig funker htmlkoden til denne videoen og. 
Fin dag. 

CHEAP MONDAY PREVIEW

foto_ukjent
Cheap Monday har sluppet et knippe bilder fra f/w annonsene deres. Det ser lovende ut!

THOM BROWNE FALL 10

fotp_tf/collage_privat
Skal man høre på Browne er det grått og detaljer i pels som gjelder til høsten. Jeg stritter absolutt ikke i mot, for å si det sånn.

BACKPACK

foto_tommy ton
Luksuriøse ryggsekker har alltid gjort noe rart med meg (som f.eks ryggsekken som Kanye West fikk spesiallagd fra Louis Vuitton for en stund siden, YSL'en jeg blogget for noen dager siden, for å ikke snakke om Chanel sine) og denne fra Alexander Wang er intet unntak. Bildet er tatt i forbindelse med N.Y fashion week.

AGGY FALLS


Når vi først er inne på fallende modeller; Agyness falt kraftig da hun gikk for Fashion for Relief Haiti på New York fashion week. Vondt.

OSLO FASHION WEEK OPENING

Kjekke meg da. I en vintage hatt, kappe fra h&m, vintage skjorte og tshirt fra Marc Jacobs.

Favorittene mine (husker ikke alle designerene bak desverre).

Denne jenta er søt. Jeg smilte hver gang hun kom på catwalken.

Årets nåløyeutdeling.

Årets nominerte.

Sjekk singleten fra Fam Irvoll.

De som vant i år var ingen ringere enn mardou & dean, noe jeg syns var vel fortjent. Sjekk lekkerbitene deres.

Når det var ferdig var det mer mingel med gratis vin igjen. Gratis vin = mye vin.
Og jo, for å ikke glemme:
Hva skjedde med skoene/modellene i år? Modellene snublet, falt, hinket, hoppet og ikke minst subbet beina sine over catwalken. Jesus kristus, priceless.

Også fikk vi hver vår bot i dag. På Tbanen. Det var de 750 kronene rett i dass. HERREGUD tenk hva jeg kunne kjøpt for det! Det skal sies at det var min første. Det var iallefall koselig å møte Christine og Linn igjen. Også fikk jeg endelig hilst på Erik og Christoffer og.

OFW

Stikker til Oslo. Åpningen av fashion week 2nite. Bye.

BETSEY JOHNSON F/W 10

foto_marcio madeira/style.com
Betsey Johnson puttet inn en liten tribute til McQueen på fall/winter 10-visningen. Dette liker jeg. 

2 PICS FROM FRIDAY


På fredagen ble jeg og Linn plukket opp av Thomas. Vi kjørte til et fint sted ved vannet og nøt en veldig fin himmel og utsikt. Se så fint!
foto(s)_privat

MA KEYS YO

foto_privat
Tenkte jeg kunne vise dere nøkkelknippet mitt/det fineste nøkkelknippet i verden. Eiffeltårnet er en souvernir fra søsteren min, rotta er fra Marc Jacobs og det samme er lærreimen. 

VODKA/INSP
fotos via col

TOM FORD SS 10 ADS


foto_tom ford
Disse bildene har gått i glemmeboken. De er tatt av ingen ringere enn Tom Ford himself for eyewear-adsene for vårkolleksjonen hans. Jenta på bildene er smokin. 

HAPPY VALENTINES


KOS DERE DA, DERE.

100BILDER I DAG

Vi våknet opp til dette.

Jeg lagde og serverte dette.

Så klart skulle han derre zathx ta cæmbilde til blåggen sin med en gang.

Men han ble med etterhvert da.

Etter frokosten flyttet vi oss ned til brygga.

Og poppet en flaske rosè.Også henta jeg øl når flaska var tom.
foto_privat
Og nå skal vi fortsette med å kose oss.

COCAINE BLOWS


tshirt local celebrity, skjerf h&m
I dag fikk jeg boka til Fredrik i posten.

Han lovte å sendte med et naken bilde av seg selv, og jammen holdt han ikke det han lovte! Selv om han lignet mistenkelig mye på Jon Kortajarena på bildet han sendte med da..

Men siden det står "ikkje for å skryte altså", og han ga klar beskjed om at mannen på baksiden ikke var han, så velger jeg å stole på Fredrik. 

Nå må jeg pakke. Kenneth ankommer togstasjonen any sec. Vi stikker på sommerhuset til Linn i helgen. Hun skal være med hun og da seff. 10hi. 

EN VILL HEST

Fin sang. Fin video. Fin Daniel. 

A'S

Husker det gamle innlegget om tshirtsene alle dine, hvor mange har du nå? I skuffene mine nå lå det 110 stk, og pluss de som er på vask og de som er lånt bort blir det vel 120 eller noe? lol
Hvis du bare fikk kle deg i èn farge resten av livet, hvilken? Helt klart: sort.
Hvor kjøpte du coca-cola genseren? Den kjøpte jeg på Beacons Closet i Brooklyn.

foto_privat
Hvordan klesstil bør jenter ha? Oi, vanskelig. Mary Kate Olsen og Taylor Momsen er relativt godt kledd. Så noe ala de, vil jeg anta. 
Når begynte du å intressere deg for mote? Alltid brydd meg om hvordan jeg ser ut, men en ordentlig lidenskap for mote fikk jeg vel for 2-3 år siden.
Hva er det dyreste klesplagget/skoa/asceccorieset du har kjøpt? Bagen fra Louis Vuitton. Keepall 55.

foto_privat
Yndlingsplagg? Skjorter!
Hva er det meste du har brukt på shopping osv i løpet av en måned? Æsj... et sted mellom 20 og 30 tror jeg. Flaut
Hva ønsker du å jobbe med i fremtiden? Styling.
 
Jobber du ? Nei.
Om du bare fikk ha tre artister på iPoden, hvilke? Ha-lo, for et spørsmål. Det er jo umulig å velge! Kanskje The Kills, Kleerup og Kings of Leon.
Hvem av de du kjenner har best stil (bortsett fra deg)? Om du mener av de nære vennene mine? Linn, Anette, Susann og Mia.
Blir du aldri sliten eller lei av å feste så mye? Nja, bare de første timene etter jeg har våknet dagen etter på. Alltid like klar utover dagen.
Ca. hvor mye bruker du på klær i måneden? Det går jo ikke an å svare på det da. Noen ganger alt for mye, andre ganger nada.
Er det egentlig noen kule butikker der du bor, eller blir det stort sett Oslo/nettshopping? Ikke heelt. Carlings ligger 10 min unna meg, men det er faktisk sjeldent jeg handler der. Oslo/nettshopping fungerer flott!
Bruker du sminke? Mye festing eller lite søvn = concealer for å skjule trøtte øyer.
Hva ser du på på tv? Haha, så rart at du spør om det her. For noen dager siden skjønte jeg at jeg faktisk likte å se på tv, noe jeg egentlig aldri har gjort før. The City, Ugly Betty, Desperate Housewives, Weeds osv osv osv. Også var jeg blodfan av The O.C før og.

Tar du analoge bilder?
Nei.
Hva ville du tatt med deg på en øde øy? Linn Pluto.
Hva slags liv ser du for deg å leve når du blir voksen? liksom familieliv eller storbyliv etc? Jeg ser for meg et storbyliv. Man kan jo ha et familieliv i storbyen og, men ettersom jeg mest sannsynlig kommer til å dø ensom blir det nok ikke noe familieliv gitt.
Hva er dine planer for etter vgs? Jobbe, ha fri, flytte til New York, studere. I allefall sånn det ser ut nå.
Hvor lenge har du blogget/hvorfor begynte du? Hmm, snart 2 år? Begynte fordi det er sykt trendy å blogge nå for tiden, så tenkte at jeg også skulle være trendy da! lol nei, begynte fordi jeg syns det virket interessant. For å lettere bli inspirert og for å inspirere andre?
Betydde ditt første kyss noenting? Hallo, hvem husker sitt første kyss? Men mitt forrige kyss betydde masse. Takk Anne-Marie og Pia! 

Hva er det mellom Linn og Kenneth?
Haha, du får stille deg i køen bak alle andre som spør meg om det.
Hvor har du planer om å flytte etter vgs? New York. Stockholm skriker litt etter meg også.
Har du noen stalkere? Ja, han derre Torobloggen (er det det han kaller seg?) begynner å gå meg litt på nervene.
Har du noen gang hatt en habbo? Isåfall hva var nicket ditt? Som i Habbo hotell eller hva det het/heter? Isåfall; Nei.
Har du noen gang hatt en bruker på en hvilken som helst porno-relatert side? Søk på sexbeast41mnorway på hvilken som helst pornoside så finner du meg, vet du. Mjau.
Hva er Linn Pluto for deg? bestevenn eller kjæreste osv? Hun ba meg om å skrive at vi er fuckbuddies, så da er vi vel fuckbuddies da.
Hvilken skole går du på? 10hi, hemmelig. 
Nyc-tips? Hva bør jeg besøke? Her har jeg lagd en liste med noen favoritter til deg:

Shopping:
- En av LF sine butikker. Du finner en på Soho, ikke langt i fra Chanel. Bare dameklær, men mye som er veldig wearable for gutter og.
- Beacons Closet. ligger i Brooklyn. En enorm vintage-butikk med mange skjulte designerskatter og vanlige skatter.
- H&M ved Empire State. Kjempe stor, utrolig utvalg og gjenstander Norge kan drømme om.
- Urban Outfitters, 18/19th 6th ave om jeg ikke husker helt feil. Kjempe stor butikk, mye vintage og mye som skiller seg ut.
Marc Jacobs, de 3 butikkene hans i Perry street er helt syke. Mye kult, ganske så billig.
Og helt til slutt vil jeg legge til at man bør gå litt utenfor der alle kjedebutikkene ligger. Finner man en litt bortgjemt vintagebutikk er det der nesten alle skattene ligger. 
 
Spising.
Helt ærlig prioriterte vi ikke mat da vi var der. Det finnes veldig mange deli's med varm mat, amerikanske cafeer osv som har veldig mye godt som vi ytet av så og si hele ferien. Men 3 steder som er verdt et besøk er:
Pop Burgers. Ligger ved Meatpacking. Restauranten serverer mini-burgers som smaker noe ala himmelen, og lengre inn i restauranten finnes det bar og koseligere sitteplasser.
The Diner (?Usikker på navnet). Ligger i samme gate som Pop Burgers, ved meatpacking-krysset. De kjører et typisk amerikansk diner-tema, bare at de har lagt en classy finish over det hele. De har veldig gode drinker, og skal visstnok ha den beste macncheese'n ever. Gossip Girl-gjengen pleier å henge her noen ganger.

Clubbing.
Greenhouse. Verdens mest økologiske utested. De har helt syke lysinstallasjoner, krystaller som henger ned fra taket osv. Hele stedet er så gjennomført og stemningen er så heaven at man elsker stedet med en gang man har kommet dit. Sjekk hjemmesiden deres her. Her er en film jeg filmet da vi var der, så kan dere jo se selv hvor vilt det er.

Kiss and Fly. Klubben ser ut som den styggeste klubben ever når man står på utsiden, men når man kommer inn ser det ut som et slott. Electronica-slagerene blir servert på rekke og rad, og musikken er veldig danceable. Det var her jeg danset med modellen Shaun Ross. Gøy.

RIP

Herregud så fæle dere er (neida, bare litt). Rett etter jeg våkner etter ettermiddagsluren min logger jeg inn her og leser to kommentarer. Ok, javel liksom. Går inn på vgnett og jada. Alexander McQueen er død, min absolutte favoritt. "Dette er jo verre enn da Michael Jackson døde" før tårene kom på besøk. Han var best, helt enkelt. Han var favorittdesignren min, og det å tenke på at jeg aldri kommer til å kunne elske og føle det slik jeg har følt da jeg har sett kolleksjonene hans for første gang..vet ikke hva jeg skal si... Æsj, dette var ekkelt.


foto_privat, linn pluto
Edit: Bildene over er fra i høst, så på kling sin blogg at dette er hvordan den ser ut nå. Trist.

foto_daniel lindström

LAMBSKIN

foto_luisaviaroma
5733 kr, fra M-ojo Risin'. Ja takk. 
Via luisaviaroma.

GO AGYNESS

foto_ukjent
Thats how u weeeeeeerk it. 
I <3 Peta Aggy.

FLINKEN


Jeg er så stolt over meg selv. Startet dagen med at jeg forsov meg (okey ikke så stolt over det da) og kommer på skolen 2 timer for sent. Og ja, vi hadde tentamen i design og arkitektur i dag. Stresset meg til klasserommet og valgte oppgaven der vi skulle lage antrekk inspirert av barokken. Setter meg ned og tegner antrekk på antrekk som var like utrolig alle sammen. Eller nesten da, den sorte parykk-kåpa var best. Da det er 15 min igjen er jeg endelig ferdig med alle skisser samt fargeskisser. Jeg begynner å velge ut stoffprøver, og får det gjort. Når det bare er noen minutter igen rekker jeg å lage et inspirasjonsark samt skriftlig del. OG å rydde. Jeg er så flink at jeg dør.

GOSH

foto_jaknjil
Kan jeg få denne? Mamma? Pappa? Nissen?
Takk.

DIOR HOMME F/W 10


foto_tfs/collage_privat
Jakkene/kåpene fra denne kolleksjonen er så utrolig bra. Jeg er amazed.

SO COOL

Q'S


(gah, i miss NYC)
Tenkte dere kunne få stille meg noen spørsmål, men jeg lager en egen vri på den verdenskjente "spørsmålsrunden". Jeg bestemmer hva jeg vil svare på (altså hva jeg er interessert i at skal ligge av info om meg på cyberspace), og jeg godkjenner ingen av kommentarene (da blir det jo morsommere når svarene ink spørsmålene blir lagt ut!).
Så spør i vei da, dere.

MEGA.CRAVINGS


foto_burberry.com
En av jakkene over, med lengden som de over, i lys beige? Oh yes, in desperate need of.

LOOOOOOOOSE

foto_katie eary
(I kveld? 1. danseopptreden. 2. dra til en venn og drikke meg full o fin.)

OI


Oi, jeg har en blogg jeg ja. Oi jeg var full i går jeg, ja. Oi, jeg er for sent ute til en avtale jeg. Oi, hade da.

FEBRUAR.RAVE


foto_privat
Fikk med meg at dere likte den andre .rave-spillelista mi, så her er februarutgaven. Den blir oppdatert. 

123

Sur.

Frustrert.

Irritert.

Lei.

Oppgitt.

Sint. 

Ferdig. 

 

UP!

foto_morten sebastien sørensen
Bilder fra typ en uke siden. Glemte helt å legge de ut, men om du studerer på BI kan du se noen av de i den nyeste utgaven av Inside24. Kommer vel denne uken om jeg ikke husker helt feil (?).

RUN THIS TOWN

foto_steven sprouse
Bilder av gutter med kaninører og leggings fra louis vuitton? - Check.
Lyst på leggingsa? Check.

Selv om leggingsa over er eldgamle har jeg fortsatt like lyst på de. Plz give me.

MORE BURBERRY PRORSUM

foto via f.i
SS 10

GET UR WAR ON


foto_vincent nord

COLE 4 VALENTINO

foto_mert alas/marcus piggott
Valentino har valgt ut ingen ringere enn cole mohr til å fronte vårkampanjene. Didnt see that one coming.

GQ.PLAYBOY.AUSTRALIA

foto_kordan graham for GQ australia
Endelig et bilde av en mann med kaninørene louis vuitton!

SUPERKUL

foto_cato aurtun
yoga fire - superkul med kniv
Flere bilder av meg og de superfine yoga fire-tshirtsene. As promised.

RUNNING UP THAT BUILDNING

Image and video hosting by TinyPic

foto_ukjent
chromatis - running up that hill

Første gang jeg hørte denne sangen trodde jeg det var en dårlig coverlåt av orginalen, men der tok jeg visst feil gitt. Den er amazing.

PAINT IT


foto_james mcloughlin
En gang skal jeg ha en malingsfest. En gang..
hits