februar 2011

ALKO

I går stakk vi på Berghain, men det har jeg ikke noen bilder av for det er jo ikke lov å ha med kamera inn dit. Det var iallefall en helt ny club-opplevelse. Man kommer til et sted som minner om en øde construction plass, stiller seg i kø, venter spent på om man kommer inn eller ikke og føler seg generelt redd av han skumle i døra med tattoos i ansiktet og piercinger i leppa. Også kommer man inn, får en full body search, betaler CC, henger ifra seg jakkene går, opp noen trapper, og ankommer Disneyland for raverzZz. Vi bestemte oss for å ta av klokkene våre, og plutselig mens vi stod og danset så vi at det kom lys inn gjennom persiennene. Men vi bestemte oss for å danse videre, møtte en italiener/tysker, drakk noen drinker med han og satte oss i en taxi.

Kom til hotellet klokken ni i dag tidlig, satte oss i restauranten sammen med buisness-menn i dress og pripne rikmannsfruer. Vi luktet bingokjerring (ettersom alle røyker inne på Berghain/Panorama) blandet med gammel alkohol. Et av mine stolteste øyeblikk om jeg får si det selv. Etter frokosten stakk vi opp på rommet, lukket gardinene og sov til klokken ble rundt 16. Stakk ut på shopping etter det, men det var vel ikke helt den riktige greia å gjøre på en dag som denne...


Ankom Dior Homme med solbriller på. Ikke fordi det var sol ute, men ja.. dere skjønner greia. Fikk kjøpt noe da!


(Dette bildet tok jeg for å vise hvor sykt moteblogger jeg er)

Og nå er stemningen sånn her:Ligger i senga med jack n coke mens Linn dusjer. Stikker tilbake på Berghain straks, for vi har jo fortsatt stempelet fra i natt = vi kan gå forbi køen.

Rave on da heheh

SKRIVER FØR VI DRAR UT

I går møtte vi Alexandra og Kathrine som helt randomly også befant seg i Berlin. Vi stakk på zoo. Jeg og Linn hadde håpet helt sykt på å se en wombat ettersom vi har en greie for wombats. Fant ingen.. Men fant dritmange aper. Som for eksempel disse som er ganske fine.


Og denne som har testikler på str. med tennisballer.


Også så vi løver.


Her leker jeg sykt fjollete og glad for å se pingvinene, men sannheten er at de egentlig var en jævlig stor skuffelse. De var mindre enn en pomeranian liksom.


Fant en isbjørn.


Fant Henke-vina i megastørrelse.


Stakk på Weekend da klokken slo tolv. Det ligger i en gammel kontorbyggning. I 12. og 15. etasje + rooftopen er det technoparty for å si det sånn. Eller ikke i 12. etasje egentlig, der spiller de ikke så mye electro. Her venter vi på at heisen skal ta oss opp og fniser av drita engelskmenn.


Så høyt oppe er man.


Så fint er det inne på klubben.


Så sjenert er Linn mens hun danser.


I dag tidlig var vi så blåste og slitne at vi SOV OVER FROKOSTEN AKA HEAVEN, så det ble frokost ved bassenget klokken tre i stedet. Utrolig deilig å ligge her når man er bakis.


Dro ut på shopping for å finne noe å ha på oss i kveld.Fant en sexy g-streng som falt så sykt i smak. Måtte bare ha den. Skjønte det med en gang jeg la blikket mitt på den for første gang. Herregud, den er så fin og jeg er så glad for at den er min. Vanskelig å beskrive. Viser bilde senere, bloggen.


Stakk innom KaDeWe og kjøpte meg en shearling-jakke fra Burberry Prorsum. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kødda. Den er fra H&M.

Nå stikker vi på Berghain snart.

BUHR-LEEN

Hei!! Vi har det kjempe bra her. Har bare vært her i litt mer enn et døgn but it feels like forever.

Med tanke på flyskrekken min gikk flyturen veldig bra. Drakk en kaffe med baileys og så på film mens solen stod opp utenfor vinduet. Harmonisk.


Her sitter vi i taxien på vei til hotellet og var overlykkelige for at det ikke fantes et spor av snø ute.Med tanke på at jeg har vært i Berlin før skjønner jeg faktisk ikke hvorfor jeg tok dette bildet.Her hadde vi nettopp kommet til hotellet og fått beskjed om at vi måtte vente én time for å kunne sjekke inn. Sykt trøtt, sliten oppgitt da.Men da vi gikk igjennom foajeen og innså hvor fint Hilton hotel Berlin faktisk er, så kom vi på at vi hadde jo frokost inkludert, så vi hadde jo noe å gjøre mens vi ventet.Og da vi kom til frokosten innså vi at femstjernes ttly er vår ting. Har nok aldri hatt en så bra frokost, med et så stort utvalg av alt og en så god service. Heaven.Etter frokosten fikk vi jo endelig sjekket inn på rommet vårt, som er kjempefint og har skinnvegger. De dyrene døde jo for en kjip grunn da. Jaja, er fint iallefall.Også stakk vi for å besøke en av våre nærmeste naboer. Neei, ikke kirka. Marc by Marc Jacobs. Den var faktisk helt fantastisk dårlig.Som dere ser digget vi kirka mye mer enn MBMJ. Kjenner dere igjen posen? Samme posen som jeg slo an foran alle turistene på Louvre i sommer.Fikk kjøpt meg et fordral til macen da. Men det betyr ikke at butikken er bra av den grunn. Ikke dra dit.Nå stikker vi ut for å se litt Berlin.

PACKING


HEI bloggen. Akkurat nå er jeg trøtt og hyper og ser ut som et voldtektsoffer mens jeg pakker kofferten. Flyet mitt til Berlin går i natt. Snakkes i Tyskland!

Berlin tips tas fortsatt i mot med åpne armer.

HOHOne day imma marry that Henry!

CÉLINE BOSTON


foto via softshock

Kan jeg ikke bare møte en utrolig snill person som kan kjøpe den til meg her og nå? Rimelig lei av å crave liksom.

BUBBELGUM

ROMAIN BRAU


foto_martin bing

WALLPAPER MAG, MARCH

foto_matthias vriens mcgrath

BURBERRY PRORSUMfoto via luisaviaromaFant nettopp de perfekte vinterbootsa.

RENAISSANCE

foto_steven meisel

Blir aldri lei av disse adsene fra 2006. Meisel for Dolce & Gabbana.

GIVENCHY BAGS SS11


foto via givenchy

Jeg bokstavelig talt fløy på veggen da jeg så Nightingalen med leo fading.

VS MAGAZINE

Jeg som er generelt dårlig på å kjøpe magasiner slo på stortromma og kjøpte SS11-utgaven av VS her om dagen da. For det første er det sykt enormt, og tungt. En blanding av en bibel og et atlas.Og for det andre er det en sykt bra editorial med Paris Hilton der, av Francesco Carrozzini. Skal prøve å finne bildene i digital utgave.

Løpp å sjøpp fålkens!!!

GOODBYE HORSES / THEONES2WATCH MAGAZINE


foto_zeb daemen

For å være ærlig liker jeg å se River med lebestift, neglelakk og diamanter.

10HI GLEMTE Å LEGGE UT DETTE BILDET


tshirt weekday - jeans fuzzy

Jakken fant jeg helt random av å spørre en fyr jeg møtte på gata om hvor han hadde kjøpt den. Da han svarte at de hadde den Carlings men at den kanskje var utsolgt, stresset jeg til nærmeste Carlings der de hadde 1 stk. igjen i Large på 50%. Men på Carlings på løkka fant jeg den i S, M og L på 70% (!!). Merket er Vailent, så den finnes vel hos alle forhandlere som fører Vailent.

Jeg er forresten syk så sry 4 lookin like a trainwreck.

ANDROGYNOUS & SKINNY PPL

foto_ukjent

LOVE MAGAZINE

foto_sølve sundsbø

JEREMY SCOTT x SWATCH

foto via tfs

Den sorte - Be mine please.

ALL THOSE DAYS

På torsdag var det rosa lys ute.På fredag dro jeg ut med blant annet disse jentene (Pia, Ing og Mia)Vi stakk på BLÅ, der blant annet Crystal Fighters og Douster spilte.
Så her kule var jeg og Pia på dansegulvetPå lørdag måtte jeg dra ut på skjorte-shopping med Anette, og som noen av dere sikkert visste, så var det jo gratis tattoos på Weekday. Dumt at lista var full, for jeg var keen.Var en tur på H&M også, og der hang jo såklart Kristian Akergren på veggen og strålte. Spurte hun som jobbet om de hadde noen ekstra plakater på lageret, men NEIDA. Hun bare lo av meg!! Takk for den da, vennen, digger deg også!!!!!!! <333 :) =)Lørdagskvelden var det vors på Majorstua før vi bestemte oss for å stikke på BLÅ igjen. Tok bare ett bilde denne kvelden, og det er av Pia med en cavakork som øredobb.

Forresten, noen som vet hvem han som fotograferte på BLÅ denne kvelden er? Eller hva/hvem han tok bilder for?På søndag morgen ble det en liten halv-walk of shame ned til Anette med Pia. Her er den nye jakken min også, dårlig bilde though. Fresh fyr.Etter at alle hadde kommet seg hjem fra nach, one night stands eller hva det nå var møttes vi på Nighthawk for frokost. Klarte å få i meg en halv pannekake og litt bacon.På kvelden var det senga, GLEE og vaniljelys som stod på timeplanenOg i dag ble jeg vekket til dette på senga:

JACKET

foto_stockholm streetstyle

På tirsdag lagret jeg dette bildet for å blogge det + klage over hvor lei jeg var av å lete etter en helt sort jakke med sorte skinnarmer (...jeg rakk aldri å legge det ut).

Men på lørdag fant jeg endelig en! Digger å ha karmaen på min side.

PRADA SS11 ADS

foto_steven meisel

VIXEN BLOG AWARDS

Stakk en tur på Blog Awards igår. Hadde forventet gratis alkohol og et OK show, men fikk et ganske bra show og alkohol man måtte betale for. Win-win på en måte. Fikk hilst på masse fine mennesker jeg ikke hadde sett på evigheter. Også møte jeg nye folk da, blant annet Elin Kling som var supah cute! Stjal dette bildet fra Toro.


Etter litt vin i foajeen satte vi oss i salen for å sjeke ut hvem som stakk av med prisene. Først ut var programlederene aka Vixen-Marianne og han lille Grand Prix-eksperten.Og premieutdeleren var ingen mindre enn Magnuss, som hadde pyntet seg fint for kvelden. Husker dog ikke hvem som vant på dette bildet..Etter noen utdelinger kom Adam Tensta og lagde par10, men det varte bare i 4 minutterKling stakk av med Årets internasjonale, vel fortjent!Også møtte jeg verdens søteste lille gullklump, Edna, i foajeen da showet var ferdig <3 <3 <3Også ble vi invitert på Fisk & Vilt der JC hadde afterparty, og der var det jo gratis øl da! Og kyllingvinger i saus, men lol hvem står og spiser det på et afterparty? Haha. Her er Kjetil og Maja, som jeg hang med resten av kvelden. Bra folk.Og Maren med hatten til Erik da.Også danset vi til yndlingssangene mine, som f.eks denne og denne

Og takk til lesere som hilset på! Gøy å kunne sette et fjes på dere.

KANYE WEST + LAGERFELD = VMAN


Kanye West ble fotografert av Karl Lagerfeld for den nyeste utgaven av VMAN. Det spesielle med denne utgaven er at i hver tiende utgave ligger det ekte penger i munnen til Kanye. Sjekk filmen.

 

MIU MIU SS11 ADS

foto_mert & marcus

TOM FORD x VOGUE PARIS

foto_tom ford

CHANEL CONDOMS


12 stk - $279

Jeg føler vel egentlig en trang til å skaffe meg noen slike, ettersom jeg allerede har Marc Jacobs sine.

TIGER OF SWEDEN SS11 ADS

foto_marcus ohlsson

I <3 Linus

PEACE, LOVE & FUCK THE WORLD

Crazy helg. Besøkte Tara i Oslo på torsdagen, dro ut for å spise middag først.Drakk masse vin.Dro hjem til Tara for mer vin, før vi dro ut på Oak for å danse og drikke enda mer vin. Ble desverre en del drinker også (= syke nerveproblemer dagen derpå)..
Så her sjarmerende var vi utover natten da:Da vi våknet på fredag måtte jeg bli med helt til jævla Bærum for å holde Tara med selskap mens hun stelte hesten sin. Det var svært traumatisk. Men denne hesten her var bare snill og fin:På kvelden stakk vi på Åpenbar nede på aker brygge. Ble litt for mye champagne og Gin&Tonic og det merket vi jo dagen derpå kan man si. Selv om 70% av gjestene på Åpenbar er over 30 er det faktisk sykt bra der.På lørdag spiste vi en nydelig frokost før vi dro innom hesten en tur igjen. Det gikk ikke så bra med Tara så jeg møkket for henne. Henkis Hilton kan du si.
Etter stallbesøket kjørte vi til Grimsøya for å henge på hytta til Tara. De har sykt kul disco-belysning på brygga si.Mens Mia og Tara satt og nørda lagde jeg middag til de, snill som jeg er.Og såklart tok de frem macen igjen med en gang de hadde spist ferdig...Så jeg måtte kose litt med den lille veske-hunden til Tara imens da..Men så stakk vi ned i baren i underetasjen og hadde den sykeste champagnefesten ever da. Fant en Dom Perignon fra 93 som bare lå og råtnet i kjøleskapet, så da måtte vi jo bare ta den liksom.


Eller okey da, vi drakk desverre ikke noen av flaskene på bildet. Vi drakk Gin&Tonic og hvitvin.

Fikk besøk av en rimelig kul fyr utover kvelden også, hehehe.*Morsom gutt*

GIVENCHY FW11 PT.2


foto_yannis vlamos

BY REQUEST: MITT DRITKULE NYE ROM

Okey, dere ville se bilde av det nye rommet som jeg har vært så opptatt med. Here we go:

Her har dere den dritkule senga mi, den dritkule kommoden, den dritkule antikk-bollen og noen dritkule andre ting.


Og litt lengre bort har vi skjortene mine. Og over skjortene ligger diverse dritkule ting.
Og her er min dritkule, fabulous(e) taklampe som lager dritkule, fabolous(e) mønstre i taket og på veggene.
Her er mitt dritkule speil-hjørne, og ved siden av speilet henger det noen dritkule jakker, sko og skjerf.

Her har dere en dritkul orkidé med noen dritkule buddha's, noen dritkule øl og en dritkul Underberg ved siden av.

THAT FUR


Ikke det at D&G er noen stor favoritt at all, men denne jakka fra FW 11-kolleksjonen deres er så fin!
Og forresten, legg merke til Coca Cola genseren..

Har dere sett alle Coca Cola tshirtsene og genserene de har i denne kolleksjonen?


foto_monica feudi

Jeg satt der og bare; ...sykt last, last year da! Jeg kjøpte jo denne Coca Cola genseren i 2009.
Men det er jo litt positivt da, for det betyr jo bare at jeg er en trendsetter!!! tihi

GIVENCHY FW11

foto_yannis vlamos

ABBY FOR I-D MAGAZINE

foto_david bailey

FMLHer sitter jeg og skyper med Kenneth som har flyttet til New York mens jeg gikk glipp av fristen på privatisteksamen som var for noen timer siden.

Livet er kult!

Edit: Fikk nettopp meldt meg opp alikevel! Takk for tips på twitter.

hits