februar 2012

HAUZ MEWZIC

foto via french by design

Slenger ut noen gode beatz. Nye og gamle. Alt fra deep house til tech house. Enjoy!


1. True (Original Mix) - Deep mind 2. Miguell Campbell - Something Special
3. Down To love (Original Mix) - Hot Toddy 4. Next to you (Maya Jane Coles Remix) - Marvin Zeyss
5. Carnival (Original Mix) - Pleasurekraft

WHITE WEEKEND + SPOTIFY

Dere kan jo gjette hvem som stod på mølla i går kl. 10.00 da.Joda, det var denne gutten som stod opp tidlig i dag også for å trene i to timer!!!! Da dette bildet ble tatt stod jeg på badet i halvsøvne og lurte på i alle dager jeg drev med.Og forresten; Ny spotify-liste! Trykk her.

ACNE OLIVER
Jeg var innom Acne her forleden og forelsket meg totalt i denne. Har sett på den før, men det var ikke før jeg fikk prøvd den på at jeg skjønte hvor fantastisk den faktisk er. Nå for tiden flyr jeg rundt på en rosa sky og drømmer om denne. Så sinnsykt fin. Prislappen derimot.. Not so nice *gah*


RICK GENEST AT NYFW


foto_tommy ton, ukjent


Ttly badass.
(Og ja, jeg er litt lei av trynet hans jeg også nå)

H&M FASHION AGAINST AIDSCa. det eneste plagget fra årets FAA som falt litt i smak. Dog kommer jeg nok neppe til å kjøpe den. Not rly my style. Alt i alt; En smule skuffende for min del.

I butikk fra 24 April.

BY:LARM WEEKEND

Torsdag:

Vin hos meg før vi dro til Horgans. Og ja, jeg hater fortsatt Horgans. Det eneste positive med Horgans er bakgården der de spiller deep house og serverer sterke gin&tonics. Det får meg til å hate stedet litt mindre i alle fall.Fredag:

Champagne og musikk på balkongen min i solsteken. Nydelig.Dro videre for å se Den Svenska Björnstammen på Jaeger, og det var helt fantastisk. Vi danset og sang før det hele var over, litt for fort. Men vi ble igjen til stengetid.Lørdag:

Drinkz hos meg før vi dro til Jaeger i syvtiden, noe som egentlig er alt for tidlig om man skal overleve en hel natt ute.For der spilte jo fan världens bästa djs! R&F.Og senere på kvelden spilte Lemaitre, som var helt fantastisk hadde det ikke vært for Tønsberg/Drammen-folka som stod forran oss og gjorde hele konserten til en svært traumatisk opplevelse.Etter dette dro vi til Latter i en time før vi stakk til Youngstorvet der vi stod i verdens lengste (uten å overdrive) kø før vi fikk vite at det var fult i teltet og vi ikke fikk komme inn. Med andre ord fikk vi ikke sett R&F og Björnstammen en siste gang. Det hele endte nesten opp i tårer før vi dro tilbake til Latter..

JIL SANDER PAPER BAG


foto via tfs


Fall/winter 12.

PIN UP PRINT

foto via stockholmstreetstyle

Jeg er ttly in love i denne tshirten fra Givenchy SS12. Hadde det ikke vært for at det føles litt feil å bruke 2K på en tshirt med print (som man mest sannsynlig er lei innen sommeren i det hele tatt har startet) så hadde den vært min på flekken.

APROPOS
foto via tfs

Fantastisk styling og mye inspirasjon å hente til hva man skal på seg når snøen forsvinner og det blir litt varmere ute. Can't wait!

ONE WEEK - ONE IPHONE

All black & white med lilla/rosa sokker.


En helt fantastisk middag med helt fantastisk vin på Olivia.


Rosa cable knit fra Tommy Hilfiger.


Fest med jobben. Treretters middag på Havbris med vinmeny og et fantastisk selskap. Hadde på meg smoking fra Versace for H&M og sløyfe fra Lanvin.

Etter middagen dro vi på Raspoutin. Veldig bra sted, men gosh så mye mennesker.


Ditchet Raspoutin utover natten, dro en tur på F6 før vi dro videre på Latter.


Frokost med Blueberry Martini på The Nighthawk Diner. Perfekt søndag.


Kenneth kom på besøk utover dagen.Det ble kveld og vi stakk til F6 for å drikke drinker og møte friendz.


Etter et x-antall gin&tonics, vodka russians, espresso martinis, whiskey shots og noen øl dro vi videre på Ish for å danse. Ish er definitivt et av de beste stedene å dra på en søndag.Oslo Fashion Week Official Opening.


Pia kjøpte ny lysekrone. Genser og tshirt fra Acne.


SOOOOOOOOOL i Oslo, og det blir man så glad av! Lunsjet på Kaffebrenneriet.Fest og visning på showroomet til Epilogue arrangert av Patriksson PR med musikk, mat, øl og prosecco til langt på natt. Hadde på meg verdens fineste belte, som jeg desverre ikke vet hvor er fra..
Dro videre på Horgans etter det, men ettersom Horgans muligens er et av de jævligste stedene jeg vet om dro jeg fort..


Spiste en nydelig lunsj i pausen på jobben.


Da jeg kom hjem fra jobb lå det et nummer av Coitus Magazine i postkassa mi!

OSLO FASHION WEEK

På mandag var det Official Opening for OFW. Det var faktisk en del bra som ble vist (overraskende nok), men også en del som kunne vært bedre. Det gikk opp i opp ettersom vi fikk så gode plasser.


Min gode venn Kenneth gikk også!


Dette er ikke Kenneth da, han går jo ikke i heels. Tenkte jeg bare skulle smelle opp et bilde ettersom de var over gjennomsnittet fine.


Vi så sånn her ut.


Frakk fra weekday, skjorte acne, genser napapirij, veske céline, jeans acne, boots whyred.

Hadde også et skjerf som er fra weekday om jeg ikke husker feil.


På tirsdag dro vi på Norwegian Coutore ettersom Kenneth skulle gå. Dressene hadde forferdelige snitt, men ytterjakkene var fantastiske.

foto_privat/mingel fra hipster.no

UPTOWN BOY


GQ GERMANY FEBRUARY 2012
foto_james macari

Jeg er så himla forelsket i print. Alle print. Python, paisley, florals, u name it.

TORSDAG


Slenger ut en nydelig o chill sang (+ en random outfit) før jeg stikker på jobbmøte. Snakkes! genser h&m, skjorte acne, klokke calvin klein

TIGER OF SWEDEN SS12

foto_hasse nielsen

Hadde visst glemt å publisere dette innlegget (...)

Kolleksjonen ser uansett veldig, veldig lovende ut!

hits