mars 2009

ALXNDR MCQN FLL 10

alexandermcqueenfw09a
alexandermcqueenfw09b
alexandermcqueenfw09c
Merker at dette er en kolleksjon jeg elsker. Leppene har brent seg fast på netthinnen min, og jeg har vel egentlig ikke tenkt på noe annet de siste ukene. Absolutt over the top, men ha-lo hvor kjedelig hadde det vel ikke vært om vi ikke hatt McQueen sin tankegang i moteverdenen?

HEDISLIMANEILOVEYOU

cf006808
cf013051
cf013057
cf013067
cf013088
Foto_Hedi Slimane 

H&M SPRING 09 CAMPAIGN

Ikke like fin som de som ble sendt rundt juletider tho. 

DEN BUKSA

For mange år siden, ca. 2 for å være korrekt, klikket jeg meg inn på en svensk blogg. Personen bak bloggen hadde lagt ut et outfitbilde med et par bukser jeg bokstavelig døde av. De var noe av det fineste jeg hadde sett og jeg bestemte meg for at sånne bukser, det måtte jeg ha. Det eneste jeg visste om de var at de var fra Cheap Monday. Ikke noen sesong, butikk som hadde de eller noe som helst. Jakten begynte og jeg letet og letet, uten noe hell. Vel, hellet snudde brått for 6 dager siden; Jeg fant den!! Tja... Jeg skulle gjerne skrevet om hvor fin den er og hvor fint livet mitt er nå etter at jeg fant den, men så fint kan jeg ikke skrive (som Maren sier). I dag kom den i posten og jeg koser meg. Siden jeg er latest.com i dag orker jeg ikke å presse de på meg (ehheh hello tight fit), men kan legge ut dette bildet her (som jeg la ut for en stund siden fordi han hadde buksene jeg letet etter). Kanskje jeg kan bruke den på release-festen til Armani for Samsung i morgen? Heheh, ja. 

79058450
foto_stockholm streetstyle


HANNAOJOHN

Det er ikke ofte jeg kommer med anbefalinger av blogger, men den bloggen her har med andre ord stjålet hjertet mitt. I bloggen kan vi lese om svenske Hanna og John som lever livet som bare faen søren i Frankrike. Det er en feelgood-blogg til tusen og paret kler seg råbra (noe som ikke er så veldig overaskende med tanke på at de er svenske). Absolutt verdt en titt, for både inspirasjon og for å bli misunnelig. Bildene er lånt fra bloggen deres. 
This is blog is absolutely worthy a click, i simply just love it. 
untitled1dfgh
hits