april 2011

_KLÆR_ LIKSOMFlott dag i går! Fikk beskjed om at det lå en pakke fra Topman til meg på postkontoret. JAHA? Den pakken jeg bestilte for nøyaktig 5 uker og 3 dager siden som jeg fikk beskjed om at hadde blitt borte i posten? Den pakken jeg fikk tilbake pengene for fordi de hadde rotet den vekk? Jaja, chill med free clothes da. Eller, de var jo ikke gratis. Måtte betale 700 lusne kroner for toll, mva og alt det der. 

Jeg fikk iallefall alt jeg hade bestilt da; den hvite skjorta uten armer (den andre jeg har er en avklipt skjorte, ettersom jeg aldri fikk noen pakke fra Topman), den beige Burberry Prorsum-inspirerte skjorta (perfekt om jeg plutselig vil på safari), den hvite skjorta med metall-sirkler, den stripete skjorta jeg kan bruke om jeg skal på temafest der Auswitch er temaet og den tshirten med kart som jeg kan bruke om jeg drar på sommerferie og ikke finner veien. Også kjøpte jeg en veldig kul singlet også, men den glemte jeg visst å ta med på bildet.

Dessuten fikk jeg kjøpt meg et par j.e.a.n.s i går!!! Jeg kjøper jeans kanskje fem ganger i året. HATER å kjøpe bukser. Finnes ikke noe verre. Enkelt fordi jeg aldri finner noen som er smale nok rundt hoftene, store nok rundt lårene og stramme nok på leggene. Dessuten har jeg ikke kjøpt et par BLÅ jeans siden jeg var seksten år. Disse var iallefall perfekte sommerjeans; satt bra over rumpa, passe slitasje, fin blåfarge og akkuratt slappe nok (uten at det ble stygt) til at jeg kan rulle de opp.(Okey skrev jeg nettopp så her mye om et par klesplagg??? Herregud.....) 

ROYAL WEDDING WHATEVER

DAG 11 - EN LÅT AV FAVORITTBANDET DITT

Denne er så sinnsykt FIN! Gleder meg til å ligge på en brygge med denne i bakgrunnen.Daft Punk - Too long

FAVORITE MODELS PT.1

Image and video hosting by TinyPic
Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Sebastian

CONVERSE x RICCARDO TISCI


Riccardo Tisci (Givenchys creative director) har designet et par all stars, og resultatet er paret på bildetbildet. Skoene har allerede blitt sluppet i Japan (den 27.)!

DAG 10 - EN LÅT SOM FÅR DEG TIL Å SOVNE

Okey, disse to sangene fungerer som et dop på meg. Blir så utrolig rolig hver gang jeg hører de, spesielt av remixen. Aner ikke hvor mange ganger jeg har sovnet til remixen. Orginalen hører jeg vel egentlig mest på når jeg er sliten, men jeg tok den med for at den er så utrolig fin pluss at videoen er veldig fin den og. Dere må sjekke ut begge om dere ikke har gjort det fra før av!!1. Jonathan Johansson - Aldrig ensam
2. Jonathan Johansson - Aldrig ensam (Boeoes Kaelstigen remix)

TOM FORD NEROLI PORTOFINO

foto via tfs


Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja Ja!

TIE-UPS


Kom over disse beltene for noen dager siden. Vet ikke om jeg ville gått med de selv, men pga. SS11-kolleksjonen til Jil Sander falt de veldig i smak! www.tie-ups.com

SUMR

1. H&M Fashion against aids 2. WEEKDAY 3. Lacoste

Fikk kjøpt meg litt sommerklær i går, blant annet sølvshortsen fra FAA-kolleksjonen og en hvit heklegenser fra WEEKDAY. Gleder meg til å sitte i kveldssola på en bryggefest med den nye genseren, gjerne med cava eller en øl i hånda. Kjenner at jeg er fett klar for sommer nå.


DAG 09 - EN LÅT DU KAN DANSE TIL

Sant skal sies; Det finnes ikke mye jeg ikke kunne danset til, men harry som jeg er så blir jeg i et sykt bra dansehumør av denne!Dave & Scott - Saxo

BURBERRY APRIL SHOWERS

VATLE-TIRSDAG

+ 1 stk trøtt modell på afterpartyet+ 1 stk fin kirke


foto via ofw.no, oslonights

SCHÖN! MAGAZINE #11

foto_dimitris theocharis

Tidligere så var jeg ikke så fan av utseendet til Mr. Sauve, og jeg skjønte liksom ikke hypen rundt han. Men etter shooten han gjorde med River for GQ style så endret det seg. Nå er han en av mine favs.

HALLELUJAH

Lang dag i går. Bra dag i går.
Spiste frokost med Pia før jeg møtte på Cosmo Beauty for hår og make. Ventet, drakk kaffe, ventet, drakk Redbull - tid for make.Leste litt magasiner, drakk kaffe, ventet, ventet, hørte på musikk, drakk kaffe, minglet med goodiebagene.Så var det hår og litt mer venting før taxiene kjørte oss til location aka Jakobskirken. Lærte koreografien, hadde gjennomgang + generalprøve og da vi kom tilbake til backstagen ventet MAT og flere brett med Rebull på oss. Heaven. Mens vi spiste fikk vi hår og make på nytt, og etter det var det påkledning også showtime etter det igjen.VATLE-JAKKA!Etter showet drakk jeg vin og hilste på kjentfolk før hodepinen sa ifra at jeg burde ta turen hjem. Ofte man drar hjem fra fest før klokken er tolv liksom. Fikk iallefall en ny ting på "Things to do befire i die"-lista mi. Drikke meg beruset i en kirke - Check!1. stk classy toalettbilde på toget.

BLOGGEN MIIIIIIIIIIN

Hei bloggen. I dag har jeg hatt kjøretime. Den gikk bra. Før kjøretimen var jeg med Pia. Det var koselig. Vi spiste lunsj i sola! Begge to spiste salat med chilimarrinert kylling og drakk cola light. Vi er ganske like sånn sett. Hehe. Da jeg kom hjem jogget jeg meg en tur. Det var hardt og jeg merket at jeg ikke hadde jogget på noen dager egentlig. I morgen skal jeg gå visning for VATLE. Det blir morsomt. Kanskje det er en bra efterfest også. Skal møte til hår og make kl. 14.00 sharp. Får nok ikke blogget noe i morgen, bloggen :/ Jeg kommer til å være så opptatt. Det var alt jeg hadde å si.Ha en fin kveld videre.
<3 XOXO SPORTYSPICE AKA HENKIS <3

PEJIC x VIVA! MODA MAGAZINE

foto_marcin tyszka

LØRDAG

Startet dagen min sånn her ca, altså LOVE i sola mens jeg ventet på toget som aldri kom. De hadde satt opp busser i stedet da, og det var jo flaks. Det gjorde jo bare at jeg ble en time forsinket til fittingen som jeg skulle på.Fittingen gikk bra, og jeg ble forelsket i ca. ALT jeg prøvde. Det var forresten for VATLE, jeg skal nemlig gå for henne til tirsdag. Så nå vet dere hvilken casting jeg snakket om for en stund siden. Da jeg var ferdig med å prøve klær ble jeg sendt videre til Akersgata på Cosmo Beauty for å fikse håret med de andre modellene.
Fant dette i det nye magasinet mitt mens jeg ventet på at det skulle bli min tur, sykt enig;Og da det ble min tur fikk jeg vite at det var farging og klipping som ventet meg. Var ganske spent på å se hva de skulle gjøre med håret mitt, men jeg ble veldig fornøyd. Ikke så rart med tanke på hvor flinke de er på Cosmo Beauty. Kan vise dere i morgen for nå ser jeg ikke akkurat så representabel ut.Her hadde jeg farget håret så jeg tok et stadard frisørbilde i samme slengen.

DAG 08 - EN LÅT SOM DU KAN HELE TEKSTEN TIL

Dette er vanskelig. Jeg er sykt dårlig på tekster. Kanskje fordi jeg hører mest på melodier/beats i sanger.
Jeg er god på refrenger, men om jeg skal velge en som jeg kan hele teksten på må det vel bli denne:Style of eye - Grounded (Savage Skulls Remix)

Blir aldri lei denne tror jeg. Teksten er ganske enkel også, så jeg kan godt lære dere den. Det går sånn her:

boom-ba-boom
boom-ba-boom
boom-ba-boom

boom-ba-boom
boom-ba-boom

boom-ba-boom
boom-ba-boom
boom-ba-boom

VIKTOR & ROLFCA 15 000 NOK

DAG 07 - EN LÅT SOM MINNER DEG OM ET SPESIELT TILFELLE

Denne minner meg om da vi var på vei til Fredrikstad på torsdag for å spise lunsj og ta årets første utepils på brygga.


Lady Gaga - Born This Way (Michael Woods remix)

Her er et bilde av meg og Pia på brygga også.MÖSSAKjøpte en ny lue fra Vailent i dag. Da jeg kom hjem tok jeg på mössan og Lanvin-brillene og løp ut døra for å ha kjøretime. Den gikk ikke så himla bra at det gjorde noe, så det var obviously ikke en lykkelue. Fin er den uanz.

Og nå fungerer det btw å kommentere igjen!

NOEN PIXX FRA LØRDAG

På lørdagen feiret vi bursdagen til BuliMia. Det er hun som er på bildet. Må adde at Mia egentlig ikke ser ut som den onde heksa i snehvit til vanlig. Mia er veldig pen til vanlig.Her er Emma og jeg.


Her er Linn som danser.

Image and video hosting by TinyPic
Her er jeg med Linn.Noen av bildene er ChaRliii sine, så takk for bildene vennen!!

DAG 06 - EN LÅT SOM FÅR DEG TIL Å TENKE PÅ ET STEDDenne sangen = Sommer i Paris.
En vanlig dag i Paris; Kommer hjem fra shopping/middag til en alt for varm leilighet, lukker opp de enorme vinduene våre for å lufte, popper en flaske musserende, går rundt i undertøy og finner ut hvilken nattklubb vi skal på før jeg tar med meg macen inn på badet for å dusje og gjøre meg klar for kvelden. Hørte alltid på denne sangen da jeg dusjet. Også danset jeg og sang med til sangen. 

Fyf som jeg savner Paris nå! Får sånn vondt i magen.

MITT NYE LIV

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

SUMMER ESSENTIALS

Image and video hosting by TinyPic
Fikk en ny pakke i posten i dag; En sløyfe/bowtie fra Lanvin i hvit silke. Gleder meg som en unge til å bruke den på sene sommerfester som varer hele natten.

Image and video hosting by TinyPic

LETZ DO SUM DESIGNER DRUGZEr det rart man elsker Designer Drugs liksom.. Ble fett gira på å par10 i skogen nå.

DAG 05 - EN LÅT SOM FÅR DEG TIL Å TENKE PÅ NOEN

Denne minner meg om min kjære SkinnyLinny. Den er så bra at jeg dør hver gang jeg hører den.Deadmau5 - Arguru
(Trykk her for orginal mixen @ spotify)


DAG 04 - EN LÅT SOM GJØR DEG SØRGELIG

Denne er både sørgelig og fin på en gang. Men om man er på feil humør blir den bare sørgelig.Aqualong - Good times gonna comeBLOGGETI-BLOGG-BLOGG

Image and video hosting by TinyPic
Før jeg dro i bursdagen til Mia i går var jeg så blogger at jeg tok disse bildene i speilet. Sykt bloggeti-blogg-blogg. Tenkte jeg bare skulle briefe enda mer med den fine bagen min som jeg er så glad i.

Image and video hosting by TinyPic

ZEGNA FW11

foto via jesper dahl

DAG 03 - EN LÅT SOM GJØR DEG GLAD

Sorry for at den ikke kom i går. Anygays, denne blir jeg faktisk i et sykt godt humør av!! Herlig sang.Example - Kickstarts (Radio Edit)


JADA MOTEBLOGG JEG LOVER

Med en gang jeg åpnet boksen fant jeg denne og bare...er dette alt? Men det viste seg at det bare var et målebånd. Det trengte jeg jo..

Image and video hosting by TinyPic
Men så løftet jeg på papiret, og da fant jeg jo denne.

Image and video hosting by TinyPic
Og inni den lå jo denne! Dumt det der..

Image and video hosting by TinyPic

A LITTLE NET-A-PORTER

Bestilte en pakke i går, og i dag klokken ett ringte mobilen min fordi DHL stod utenfor huset mitt! Flott måte å starte april på.


Og nei, det her er ikke noen harry aprilsnarr. Blir helt flau over å lese alle aprils"narrene" som folk skriver på facebook, blogg og twitter. Alle skjønner at det ikke er sant!!!!

hits