mai 2011

CAMO
Fikk en pakke i posten i dag; en etterlengtet, vintage camojakke. Perfekt.

FAVORITE MODELS PT.4

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Sean

24-TIMERS HYTTETUR

Hei. Dro visst til Sverige på hytta til Synne i går vi. Da vi kom dit hadde masse kanada-gjess parkert på plenen, men de fløy ut i vannet fordi de ble redde og skjønte at vi egentlig ville lage jakker av de.I dag regnet det hele dagen, så vi satt på kjøkkenet og så ut av vinduet og drakk kaffe. Også snakket vi om morsomme ting da, som foreksempel det å finne seg leilighet.Også ble klokken mye, så vi bestemte oss å gå fra hytta. Her er Linn som går fra hytta. Og her er Synne og Susann som går fra hytta.Men så var klokken mye og vi var lei av å være innesteng i regnet, så vi dro hjem. Her er Linn som gir militærpossisjon til batmobilen. Visste dere at Linn er i militæret? Nei det gjorde dere ikke, for vet dere hva? Hun er ikke i militæret!!!

Det var iallefall en kjempekoselig tur, MÅ gjentas!! <3 Likte dere innlegget? Hva har dere gjort i dag da? Skal dere noe morsomt i kveld? :) <3

Kommentér da! <3

SEBASTIAN & FRANCISCO x CHAOS MAG

foto_ivan muselli

Rett etter at jeg blogget om at disse to var favoritter, gjør de en editorial sammen? Et veldig okey sammentreff! Bildene er dog ganske kjedelige..

FREE AS MY HAIR


Jeg skrev at jeg skulle poste litt bedre bilder på frisyren, så here u go! Se bort ifra palma i bakhodet mitt, hadde litt dårlig tid i dag tidlig.SUMMERLOOK PT.2

foto_streetfsn

Ting jeg må skaffe meg før sommeren offisielt kicker inn:

1. Et par horsebit-loafers/mokkasiner/enda flere seilersko/loafers igjen
2. En tynn kamuflasjejakke. Satser på at den perfekte dukker opp nå snart, for nå har jeg faktisk letet ganske lenge..
...og det hadde jo ikke gjort noe med en Céline i hånda heller.

Med andre ord: antrekket på bildet er veldig perfekt!

ELIN KLING'S PLACE

foto_ukjent


Fant disse bildene på en av interiørbloggene dere linket meg, og som overskriften tilsier er bildene tatt i leiligheten til Elin Kling og kjæresten hennes, Gustav. Bildene er ikke de nyeste, så om de fortsatt bor i den vet jeg ikke ettersom de ifølge ryktet ikke skal være sammen lenger. Jeg krysser iallefall fingrene for at ryktene ikke er sanne, med tanke på hvor fine de er sammen. (Dessuten er det jo ganske kjipt å måtte gi opp et så fint sted også... hehh)

NICOLA


Im ur biggest fan

Q

"Kan du poste litt ny musikk? House og electro helst (:"

OCF!!!!!!! Noen av de er kanskje ikke supernye men de er like bra alle sammen. De fem første er litt hardere electro og de fem siste er ganske deilige house-sanger som passer perfekt om sommeren.

Enjoy!Hardwell - Encoded (Dada Life Remix)


Katy Perry - ET (Benny Benassi Remix)


Digital Manges - Manges (Sharkslayer dub)


Lady Gaga - Died This Way (Skrillex Remix)


Dada Life - Fight Club Is Closed (Hardwell Remix)


Avicii - Silhouettes (Vocal Mix)


Avicii - Levels


Mightyfools - World Tour


Rebecca & Fiona - Bullets (Adrian Lux & Nause Remix)


Sander Kleinenberg - R.Y.A.N.L (Pleasurekraft Remix)

HERMÈS x VANSEr du keen på et par og har nok makt bør du gjøre som Robert Verdi gjorde ;
Kontakt Vans personlig, spør om de kan gjøre et par spesiallagde sko til deg av favorittskjerfene dine fra Hermès og voila;
U got ur sneakers.

SUMMERLOOK

foto_ukjent

GUCCI SS11

Sånn her vil jeg se ut i sommer, om man bytter ut beltet. Må bare gro litt skjegg først...

BY KEVIN CALERO

KURKOVA x VIVA! MODA

foto_marcin tyszka


BACKPACK

foto_rio surya prasetia


Ryggsekk fra Soetjipto Hoeijaja - yez plzzzz!

BUSHDAAAAAA

09DeVn on Make A Gif, Animated Gifs

På vei ut døra - I kveld skal vi feire bursdagen til Tara!!!!!

RANDOM

Ettersom jeg har vært ganske off med bloggen de siste dagene kan jeg jo fortelle hvorfor. Det har skjedd ganske mye. Jeg har "kommet inn" på skole (lol hvem som helst kommer inn men ja dere skjønner greia), jeg har søkt sommerjobber og fått en av de jeg søkte på også, jeg prøver å finne meg en jobb til etter sommeren, jeg har fått ut fingeren og søkt på modellbyråer - har også fått meg et modellbyrå (hvilket byrå er ikke noe jeg føler jeg trenger å skrive her med det første), og ikke minst leter jeg leilighet i Oslo som en gal!!


foto_ukjent


Så er det noen av dere som vet om noen leiligheter som trenger nye leietakere så si ifra! Søker noe med sentral beliggenhet og minst to soverom.

Og jeg leter også febrilsk etter noen gode innrednings/interiør-blogger, så om dere vet om noen så si ifra om det og!!!

17.MAINoen bilder av hva det jeg gjorde for å feire landet vårt i går!

Så barnetoget og løftet Linn som en baby, kjøpte ballong til Mia, drakk solo med Linn og delte ut russekortene hennes fordi hun var sliten og lei av masete barn, slo av en prat med politiet sammen med Mia, stakk på verandaen til Linn med venner, electro og champagne, minglet litt med Milo, drakk litt mer ccchampiz, danset litt med hundene, dro for å se russetoget og bli nedsprutet av Linn.

HYSTERIA MAGAZINE

foto_haruki horikawa

HAIRCUT

rnOtlf on Make A Gif, Animated Gifs
I det siste har jeg verdt så lei frisyren min (mest fordi så og si ALLE rundt meg har den frisyren nå, dvs. kort på sidene og dratt bakover/til siden, dessuten har den blitt så partysvensk..), så jeg bestemte meg for å gjøre noe med det. Tittet på litt bilder og satt sammen ting jeg syns så kult ut, og PLUTSELIG hadde jeg en ny frisyre!! Dere kan få se bedre bilder senere. Frisyren kommer ikke så veldig godt frem på bildene at det gjør noe.H&M FW 12

foto_ukjent

Ikke noe jeg direkte hoppet i taket for, MEN;Jjakka på bilde 1, smokingen på 2, jakka på 3 og cardiganen på 4 kan jeg godt tenke meg.

GAGA FOR V MAGAZINE

foto_inez van lamsweerede & vinoodh matadin


BURBERRY SS11 - MAY


© Copyright Burberry

CHANEL CRUISE 12 - THE TALE OF A FAIRYSe den om du liker ting som er fint. Så og si alle scenene kunne vært en ad campagin for Chanel. Klærne er amazing og handlingen er bra. Det er ikke akkurat et minus at Freja Beha Erichsen og Baptiste Giabiconi er med heller..

DAG 13 -EN LÅT SOM ER GUILTY PLEASURE

Hva annet enn Britney? Denne ligger faktisk på 3.plass i 25 Mest spilte på iTunesen min, og det sier vel sitt. Den er sykt fin.Britney Spears - Trip To Your Heart

 

SINGLET


Denne singleten lå i pakken fra Topman som jeg skrev om for litt siden. Den er fra AAA-kolleksjonen til Topman (sjekk den ut om dere ikke har gjort det enda). Jeg klarte btw å miste Jil-sander-reima (den i skinn som skal henge rundt hanken på market acetate baggen) mens jeg var ute å handlet for litt siden.. Nedtur

YES PLEASEJil Sander (via luisaviaroma).

PARIS/MILAN

foto_tommy ton

MADE OF / SUMMER ANTHEM 11

MERT & MARCUS x INDUSTRIE

foto_mert & marcus

Jeg elsker at de for en gangs skyld har stelt seg foran kameraet, og at de er covergUrls for Industrie! Bildet er veldig kult også.

LEKTERN-SØNDAGDet finnes vel ikke noe bedre å gjøre en sunny søndag enn å henge på Lektern i sola, slappe av og kose seg med en øl?


Nei, tenkte meg vel det!

FIN-TORSDAG

Besøkte Tara i den nye leiligheten hennes i går. Vi lagde middag og drakk litt øl. Hun har blitt naboen til Celina Midelfart, og det var jo fett nice. Også så vi på Family Guy da. Og etter vi hadde sett på Family Guy så bestemte vi oss plutselig for å dra ut og ta noen drinker og drikke litt vin. Så da møtte vi noen venner og stakk på Bar Tjuvholmen. Der var Christian Ringnes også. Og etter det stakk vi på F6 og drakk veldig gode drinker.

FAVORITE MODELS PT.3

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
River

LA IRONÍA DEL GLAMOUR/THE IRONY OF GLAMOUR

foto_giampaolo sgura

GQ Spain.

MCQUEEN

foto_streetfsn

Funny.

LANVIN SS11 ADS

foto_steven meisel


Ikke akkurat noen superferske bilder, men de er så utrolig fine og jeg tror ikke jeg har postet de enda(?).

FAVORITE MODELS PT.2

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic
Francisco

DAG 12 - EN LÅT AV FAVORITTARTISTEN DINPaul Kalkbrenner - Dockyard

TAN OG BAKIS

M5eBUD on Make A Gif, Animated Gifs
Jeg har blitt så tan av å sitte ute i sola at det er helt tragisk. Føler at alle rundt meg tror at jeg er en tanorectic. Jajajjja sånn går det når man har pigmenter som en tyrker.

MACARONS MADDASSSAKKA

foto_terry richardson

Gaga for Harper's Bazaar.

hits