juni 2009

OSLO LIVE, BITCHES

Selv om jeg ikke fikk sove før klokken 5 i natt, betyr ikke det at jeg ikke kan spille Does it offend you, yeah? på full guffe for hele nabolaget mens jeg danser rundt og spiser moreller. DIOYY? spiller på Oslo Live i morgen, og gjett om jeg gleder meg! Kleerup, , Klaxons, Diplo, 2manydjs (som jeg hadde tenkt til å se i vinter, men droppet. endelig!) og Santigold er bare noen av godbitene jeg skal få med meg i løpet av uka. Oslo Live er liksom som klubbdelen av Hove, og hva er klubbdelen av Hove? Bra. Noen andre som skal dit?

bilde 003
foto_privat

MY EYES R BLURRY

img0006
img0010
Jeg merker at å være rik på 5preview effekter er en veldig fin ting å være. Og forresten, jeg svetter ihjel og får ikke sove.

SJEKK HVA JEG FANT


lol

2 GODE GRUNNER TIL Å IKKE BLOGGE

1. Dere gir ikke noe feedback, selv om leserstatistikken faktisk er høyere enn vanlig nå.
2. Det er sommer.

Med andre ord: ikke drep meg om jeg plutselig en dag prioriterer stranda fremfor å lage et såkalt "hasteinnlegg".
C YA

HOVE DAG 6

Når det første bildet som ble tatt i løpet av kvelden er av en do, betyr det at man var tidlig full. Jeg hater aidsdoene.
bilde 002
Kvelden begynte med(?) at vi så M83, som var noe skuffende men også veldig bra!
bilde 003
Festivaltips til nybegynnere: når det henger sko i strømledningene, betyr det at det selges dop i nærheten.
bilde 017
Rye Rye spilte i det rosa teltet, og akkurat i det vi entret stedet spilte de Wassup Wassup. Der fikk vi igjen for all den gode karmaen vi hadde spart opp (eheh).
bilde 019
bilde 022
Og de inviterte folk til å joince crewet til å danse på scena. Jeg hoppet såklart over gjerdet men ble nektet av vakta siden jeg var for stygg.
bilde 033
Når dansinga var ferdig tok jeg og Maren rask tur innom Faith No more siden vi digger Mike Patton (eller så var det fordi de solgte øl der)bilde 059
Når ølen var i boks stakk vi på The Prodigy, og der var det liv.
bilde 063
bilde 108
Så kjøpte vi taco, spiste nattmat og fikk høre at Michael Jackson var død. Da ble det liv. Tulla. Men vi kom på at Bitch Boys spilte i det rosa teltet, så vi løp ned dit for å kløbbeh litt.
bilde 128
bilde 125
bilde 137
bilde 154
2 stk rava kidz.
bilde 201
Midt under konserten ville Ole ut og røyke. Diva som han er fikk han Maren (ikke gingermaren) til å bære han ut på ryggen.
bilde 194
Ute møtte vi Agnes og Christiane. Heisann Agnes!
bilde 213
Agnes og Chris testet like så greit ut nye sex-stillinger. Digg.
bilde 204
Også fikk de med Ole på å gi meg prikkedøden. Det var vondt.
bilde 206
Så nachet vi hele natten, og når klokka nærma seg 6 begynte vi å pakke.
bilde 023
Linn var sliten.
bilde 022
Så var klokken 7 og vi satt endelig på bussen. Den var ganske så varm, men vi hadde seff med Hello Kitty-vifta.
bilde 024

1 STK PAKKE PÅ SENGA

Denne tshirten lå på senga da jeg kom hjem i dag. 5preview 4ever<3333

bilde 038

NEVER STOP

Jeg kom hjem for ca en time siden, og det eneste jeg følte var...tomhet. Så klart var jeg relativt glad for å kunne spise hva jeg ville, dusje så lenge jeg ville og kle på meg akkurat det jeg hadde lyst til å kle på meg, men det å på at Hove faktisk er over, finito, ferdig, gir meg litt angst. Jeg ble frastjålet  (klarte såklart å glemme den, sånn egentlig) posen med alle laderene, kamerakabler osv, så alle de typ 500 bildene jeg tok ligger godt gjemt helt til jeg får kjøpt meg en ny charger til den bærebare dataen. I mens dere venter:

HEIA

Merker at jeg er relativt ødelagt nå. Har fått hals/lungebetennelse, og jeg føler meg som den ekleste personen i hele presseteltet her jeg sitter bakfull og redusert som få. Men jeg skal ikke klage(bare litt), for jeg har opplevd så sykt mye de siste dagene. Merker at dette innlegget er ganske sånn "Hade Hove-innlegg", men det er feil FOR DET ER ÈN DAG IGJEN OG I KVELD SKAL JEG DANSE OG VÆRE FULL. Snakkes, og btw mobilen min ble tæsha så den er sperret = null mobilblogging.

ENDELIG FREMME

Selv om det var overskyet og tordnet som få, skuffet ikke yr.no med været de hadde meldt. vi koset oss i teltet i frykt for å bli våte.
bilde 037
Men Julie ville bare snakke gossip i telefonen.
bilde 049
Mens Ole og Linn koste seg med vin så fort været lettet.
bilde 050
TJA TJA!
bilde 052
Fine kidz. Litt slitne etter å ha gått på leting etter pressekontoret i over 1 time.
bilde 054
Dagen ævtfit: hettegenser fra h&m, tshirt fra h&m, second hand shorts fra whyred og gladiators som er Julie sine.
bilde 059
Julies ævtfit: veske fra h&m som hun har modifisert på selv, hettegenser fra h&m, bukser fra cheap monday og sko som er mine.
bilde 060
Hvis dere vil ha live updates kan dere klikke her.

C YA

DA drar vi til Hove. Litt slitne, siden vi drakk espresso og ble våkne litt for lenge. Den eneste grunnen til at jeg ikke er morgengretten og sur er dette:

sol
Vi blogges fra hove! (Herregud så harry at jeg nettopp brukte uttrykket "blogges"..Jeg skammer meg)

HOVE-PREPS

For dere som ikke har fulgt med på mobilbloggen.
De to siste dagene har jeg:
Pakket til hove.
bilde 028
bilde 027
Fått 2 fine mails.
ofw20epost20invitasjon20topp
(Noen som også har fått invite som vil dra med meg? Invitasjonen var jo personlig denne sesongen...)
jdsdg
Idag dro jeg og Linn inn til byen (og nei, det var ikke for å dra på rådhusplassen lol). Grunnen til at vi dro inn var for å sove her til i morgen, siden vi tar bussen til Hove så tidlig som 0845 i morgen.
For å så si det sånn; det lønner seg å være blond når man prøver intenst å dra en 30kg's koffert opp trappene.
bilde 002
Jeg skal definitivt flytte til Kampen når jeg blir gammel. Se så koselig det er, og bare 5 min med tbane fra Oslo S.
bilde 007
Etter at vi hadde handlet litt (sko, bikini og hettegenser) dro vi tilbake til leiligheten for Cava, pizza og Rådhusplassen på tv.
bilde 010
bilde 013
bilde 017
bilde 019

Det er så rart at jeg skal dra til Hove i morgen! Om jeg hadde sitti hjemme og tvilt på å dra eller ikke, hadde jeg definitivt dratt. Og siden jeg allerede har fått et spørsmål som gikk noe ala "hvordan vil du at leserene dine skal reagere om de ser deg på Hove?"; helt ærlig, så syns jeg det er litt teit med hvisking og tisking som "ja assa det er henkelenke". Dere som har hvisket om meg i dag vet sikkert hvem dere er. Det er ikke noe å være redd for. Kom bort, presenter deg og si at du leser bloggen min. Verre enn det er det ikke. Jeg biter ikke liksom.

LOL ASS HABIBI

Jeg har tenkt på å ta opp dette her før siden dere klager over det hele tiden, men jeg har vel egentlig bare oversett det gang på gang.

Jeg kan vel si at å ringe to av mine bedre venner som har vært avbildet på bloggen og slenge dritt til de pga meg, er å gå litt for langt. En ting er at mange av dere syns jeg er usmakelig, for det får jeg ikke gjort noe med. Men når dere kaller meg usakelig og prøver å rakke ned på meg fordi dere mener jeg er det, da begynner jeg å lure litt. Hva er greia egentlig? Jeg har da for faen aldri sagt at jeg har noen drit seriøs blogg som jeg fyller opp med innvandringspolitikk og presidentvalg!? Det her er en helt vanlig blogg. En blogg fylt opp med mine egne tanker, meninger, synspunkter og ikke minst min egen humor. De fleste av dere har vel ikke en gang lagt merke til noen humoristiske utsagn (f.eks skjønnhetstipsene der jeg smurte rumpesalve og concealer på leppene). Dere, slutt å ta alt dere leser så jævla seriøst.  Det er ikke en særlig dyp blogg jeg skriver, og hvis jeg mener noe seriøst merker dere nok det. Sånn som nå. Vi snakkes på Fredag/Lørdag.

XOXO GOSSIPBOY <- ironi om dere ikke skjønte det heller. 

(Dere-personen er ikke personen/e som ringte vennene mine).

I'M IN LOVE WITH THE DISCO SIRENS

bilde 019
bilde 020
På mandag var jeg og Linn i Sverige for å kjøpe litt vin til Hove. Vi stakk innom en second hand-butikk og ha-lo for et mekka. Fant blandt annet herligheten på bildet over (minus stjerna og naglene, de har jeg satt på selv), og Linn fant..relativt mye. 

IM WEARING TIGHTS AND THEY GOT HOLES

Jeg elsker den musikkvideoen her! Får lyst til å dra på en lignende fest, og ha-lo som jeg har lyst på en sånn stor dyremaske. Anyone? 

TRASH

myass 281543702
foto_privat
Digger denne capsen fra Bik Bok. Bildet er forresten tatt dagen etter Revolver. Isbiter har aldri smakt så godt eheh.

RANDOM PARTYBLOSSOMS

3382219189468755f797o
img1359
21601982400ff68bb95eo
kp
foto_the cobrasnake, kid paparazzi + random flickrs
Disse fine bildene får jeg sinnsykt lyst til å danse og feste og se yndlingsbandene mine. Og når jeg tenker på at det bare er 5 dager igjen til jeg reiser på Hove, klarer jeg nesten ikke sitte stille. (Om dere lurer på hvorfor jeg ikke har gitt lyd fra meg kan jeg meddele at jeg har vært på shopping+hatt ekstreme mengder frustrasjon på lager i dag. )

Edit: Om dere lurer på hva som skjer med mobilbloggen (null updates), har det seg sånn at bloggfunksjonen har blitt slettet (?) fra mobilen. Jobber med saken og jeg lover at det blir mobilblogging fra Hove. Det her har noe av skylden til at jeg er så frustrert. 

HOVEHOVEHOVE

farvel30
farvel5
foto_smug.no
2 stk fine/mindre fine bilder fra Hovefesten på Revolver. Om dette var en forsmak av hvordan Hovefestivalen kommer til å bli, da burde dere glede dere! 

I GET GET GET GET O-ON

myass 281543725
DENIMSKJORTE second hand TSHIRT yves sains laurent BELTE h&m JEANS j.lindeberg SOKKER gina tricot SKO converse
myass 281543722
+ at jeg har anskaffet 3 nye, fine ting. 
myass 281543710
Smykke fra Celine Englestad (Takk til MA)
myass 281543717
Allure deo + parfyme fra Chanel

LOL

Fant denne filmen på nettet i dag. Den snakker vel for seg selv. Du finner meg i denimvest og hvit tshirt i åpningsnummeret, i grease-delen. lol jeg dør.

n6742751045640117825
foto_privat

C U @ REVOLVER 2NIGHT?

poster09
Fest på Revolver i kveld. Festen blir som et "vors" til Hove, og det kommer til å bli sykt bra! Dekorasjonen skal visst være "plakaten in real life" og musikken er "det beste fra klubbprogrammet". Gratis inngang om du har hovebilett og. Gleder meg!!

IN THE SUNSHI-I-I-I-I-INE

myass 281654
DENIMSKJORTE second hand HALS h&m TSHIRT acne JEANS tiger of sweden HATT h&m
Jeg vet det er relativt unormal å gå med ullsokker i juni, men det er faktisk ikke min skyld at jeg fryser på beina 24/7. 
Og forresten; dere er så jævli dårlig på å kommentere!  Hvis dere ikke begynner å kommentere mer så slutter jeg faktisk å blogge (tulla)!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MAGNIFICENT MAGAZINE

magmag143
magmag123
magmag12
foto_magmag/print screens fra hjemmesiden deres
Det svenske onlinemagasinet Magnificent Magazine (eller magmag om du vil) retter seg mot design, kultur, mote og formgivning og den første utgaven er proppfull av nydelige bilder med tons of inspiration. For å se flere bilder kan dere trykke her. Jeg er iallefall forelska, for sure.  

VERDENS FINESTE 13 ÅRING

img4177
img4798
untitled 1
img3822
img4025
foto_style rookie
Herregud, hva skal man si? Hun er definitivt en sånn kid jeg vil ha når den tid kommer (en sykt kul, liten fashionkid som rekker meg til hoftene.)  Hun er ubeskrivelig, og moren hennes er norsk. Gah, stolt.  
hits