juni 2011

VERSACE SS12

foto via tfs

Jeg har hatt et veldig variert forhold til color blocking (og Versace), men dette fikk meg til å skifte mening ganske fort!

Antrekkene er så gjennomførte og veldig bra satt sammen. Kunne gått med så og si alt jeg ser på bildene.

INTHESUNSHINE


Når det er tretti varmegrader ute er det ikke noe annet å gjøre enn å dra på sommerhuset til Linni. Tiden har gått med til sånne ting man klarer å gjøre når det er tretti grader; Spise is, bade og å ligge rett ut i sola.

SHOES

foto via streetfsn

OSLO LIVE FESTIVAL FREDAG

Simian Mobile Disco


Digitalism


Sushipause


KaskadeOg etter alt dette dro vi tilbake til Løkka. Drakk litt drinkz, skiftet klær og etter det dro vi ned til Emil & Samuel for å danse til Adrian Lux helt til det ble lyst på himmelen.

DAGBLADET FREDAG


Løp og kjøp Dagbladet FREDAG i dag, så kan dere lese om favorittene mine. Alt fra tannkrem til designere.


HAIRCUT


VOILA; min nye frisyre.

SATURDAY

Om noen av dere grunnet på hva som skjedde med makeupen min på det forrige bildet jeg la ut, så har dere svaret her;Dere kan se flere bilder fra visningen her.

SOMEONE LIKE YOU

I går klippet jeg meg. Ble kjempekort med tre forskjellige lengder. Kan vise senere, men nå ligger jeg i senga med Linn. Vi hører på denne. Bilder av håret kan dere få siden, dere får nøye dere med et bilde av meg fra lørdagen;


foto_julianne fjørtoft for oslonights

YSL SNEAKERZZZZ

I dag lå det en pakke til Mr. Skansen på trappa, sendt fra Mr. Porter.(Bare overse at jeg ser så lav og klumpete ut på det siste bildet)

BURBERRY MENSWEAR SS12foto via sam @ burberry

BIG BIRTHDAY BITCHES

På fredag feiret vi bursdagen til Tara, Hannah og Fanny, men jeg var der nok mest for Tara sin del ettersom hun står meg nærmest og jeg egentlig ikke kjente Hannah og Fanny før på fredag. Vi begynte på Bolivar, som de hadde leid for at 60 av de nærmeste skulle komme på Tapas og fri bar (dvs øl, vin og cava). Veldig hyggelig og ikke minst utrolig god mat og drikke. Skal def tilbake til Bolivar.MAAAAAAAT!!!!!!!!CAVAAAAAAAAAAA!!!!!Da klokken ble ni løp vi videre til......... bussen vår, som kjørte oss videre til Skaugum!Og på Skaugum ble det kake og gin&tonic. Etter kakene hadde de leid inn Ost & Kjex og Christian Sol, så da ble det musikk også gitt!


Avsluttet på F6 og drakk drinker. Som vanlig.

ACNE
Ligger på salg hos Mr. Porter for 473 Euro nå..


STONE+SKARSGÅRD+GUSTAVSSON

foto_peter lindbergh

= Vogue

LANVIN RESORT 12

foto via tfs

ELLE MEXICO

foto_jamie nelson

SUMMER IN PARISLengter tilbake til forrige sommer, da jeg var i Paris med Kenneth og Linn. Savner å drikke billig musserende i en alt for varm leilighet, savner å spise ute på alle de franske uteserveringene, savner Le Marais og savner alle de fine butikkene. Paris på sommeren er seriøst best, om man ser bort ifra at det er alt for varmt.

BALMAIN FW 12 LOOKBOOK


foto_karim sadli

Jeg er til vanlig ikke noen særlig stor Balmain-fan (syns de ofte er overpriced og hypet til tusen), men dette er noe jeg faktisk kan leve med++ !

PINSE


Mightyfools - World tour (TJR remix)

EY! MAGATEEN + SEBASTIAN SAUVE(Se den i HD og trykk på fullskjerm)

BURBERRY FW11/12 CAMPAIGNSÅ fint. Skulle ønske at hvert minutt av livet mitt var som det her; I slow motion med musikk i bakgrunnen, ikledd Burberry Prorsum head to toe.

MEN'S FOLIO MAGAZINE JUNE 2011

foto_stefan khoo


Ting jeg digger: bikerjakker, denim+denim, krøller.

FRED PERRY RE-ISSUES

700-800 NOK

Fred Perry har sluppet kolleksjonen Re-issues som skal representere ungdoms- og musikkrørelser fra ulike tiår. Modellen på bildet heter Punk Shirt og er fra/for 1976.

PLZZZZZ GIEF

MARS & VENUSfoto_ ricko sandy

LOUBS PT.2
Som om jeg ikke hadde nok Louboutins på ønskelista fra før av, så dukker såklart disse opp også.

DAPHNE GROENEVELD x NUMÉRO MAG

foto_greg kadel

ST.TROPEZ

Fredag, Lørdag og Søndag har vi hengt litt i St.Tropez aka på hytta til Mia i SWE.
Dagene har for det meste gått med til å ligge i sola, høre på house, drikke vin, spise pasta, le på oss sixpacks, spise potetgull, være på salamanderjakt, bade i jacuzzien og alt det der. Dessuten har vi vært noen turer innom Norge også, for å feire bursdag osv. Har vært den beste helgen på lenge!SCHÖN! MAGAZINE #12 (PT.2)

foto_dimitris theocharis

ELG


foto_ukjent, emmas

Én ting jeg har lyst å ha i leiligheten min er et par elgehorn på veggen! SÅ fint.

SEBASTIAN SAUVE x SCHÖN! MAGAZINE #12De kunne dog droppet Leebo Freeman og bare brukt Sebastian for min del. Ansiktspiercinger er ikke heeeelt min greie..

SHM STW


Fordi jeg får frysninger hver gang jeg ser videoen.

LIFE IN PICTURESNR. 1 - Fredag
NR. 2, 3, 4 - Lørdag
NR. 5, 6, 7, 8 - Mandag
NR. 9, 10 - Tirsdag

De siste dagene har bestått av venner, vin, spooning og kosing. Veldig greit.

ALEXANDER SKARSGÅRD x INTERVIEW MAG

foto_steven klein

Klein feiler aldri!!

hits