august 2011

HENKE SOMMER 11

Asså shiiiiiiet, har ikke tenkt på å gi dere sommerlista mi på spotify før nå. Kanskje litt sent nå som sommeren offisielt er over, men her har dere den iallefall. Velger å leve i håpet om at sommeren varer litt lenger, så jeg kommer til å oppdatere den selv om.*Såååleiseg*

LANVIN FW12 ADSfoto_meisel

<3

GUCCI SS12foto via tfs

Perfekte farger, perfekt lengde på buksene og perfekt uten sokker. Perfektperfektperfektperfektperfekt morsomt ord.

BLACKBOOK SEPTEMBER 2011foto_jason kim

Skjønner ikke hvorfor jeg er så forelsket i den blå ACNE-genseren!!!!

12345

1. Spise gode frokoster i senga.


2. Besøke fine blomster- og interiørbutikker som får hjertet til å stoppe.


3. Dra ut å drikke drinker og møte opp venner og nye bekjentskaper som er ute å drikker champagne.4. Crashe en totalt random, ukjent og lukket bursdagsfeiring for å så late som at man kjenner bursdagsbarnet og bli med på feiringa.5. Dra på sammenkomster i store frogner-leiligheter med plass til alt for mange mennesker.


(Fem personlige anbefalinger med ting man kan gjøre om man kjeder seg)

WHAT LIES BENEATH PT.2

WHAT LIES BENEATH x LOVE MAGAZINE

foto_mert & marcus

Jeg er så glad i denne bildeserien fra den siste utgaven av LOVE! Vil egentlig henge opp bildene på veggen, men alikevel ikke, for da føler jeg liksom at jeg ødelegger litt. De må være samlet i magasinet sammen med alt det andre pene. Man brenner jo ikke bibelen heller.

SIDEN SIST VIA IPHONE

VI har hengt i vinduene til en tom leilighet.


Har slappet av i en seng mens det har blitt bygd i vår tomme leilighet.


Har bært opp rimelig mye greier i leiligheten vår sånn at den ikke skulle være tom lenger.


Også har vi kjøpt en fisk, som har fått en matboks som matcher navnet hans.


Vi har handlet inn ting til leiligheten med Kenneth.


Og på kvelden dro vi på Fugazi for å dansa loss.Dagen etter fant vi verdens fineste akvariebutikk og jeg ble som en 5-åring med en gang jeg gikk inn.


Her drakk Linny cava på balkongen vår og på kvelden dro vi for å se verdens beste Adrian Lux som alltid spiller like bra.


Vært på infomøte på Bjørknes der vi fikk en ny ryggsekk.


Også dro vi en tur på Boogienetter på Rockefeller.OG btw, om jeg er 2 busy 2 bloggy sånn som jeg har vært i det siste, så kan dere sjekke ut twitteren min. Sånn om dere trenger litt henkylove mens dere venter på moar.

WALLPAPER SEPTEMBER 2011
foto_miles aldridge

Fine bilder som disse er bra å ha på en bakis-søndag som i dag.

LOVE #6

foto_mert & marcus


Det første jeg kjøpte da jeg fikk lønning var et eksemplar av disse.

ME & MY ROOMIE


<3

FASHION WEEK

foto_dmitry k valberg, tine berge, line jacobsen

3 stk. bilder av 1. stk Henkis fra Oslo Fashion Week.

BACKPACK

Bestemte meg for å logge meg inn her litt før jeg legger meg. Som sagt er jeg opptatt med flytting og jobb, og idag presset jeg inn litt tid til Oslo Fashion Week også. Tenkte jeg bare skulle legge ut et bilde av ryggsekken jeg har spradet rundt med i dag blant alle folkene som hadde kledd seg ut for å dra på fæsjn week.

Endelig (dere faste lesere vet vel hvor lenge jeg har lett etter en perfekt ryggsekk?) har jeg nemlig funnet en ryggsekk jeg elsker/digger/liker/forguder/etc. Og den er ikke fra Givenchy og heller ikke YSL.
Jeg fant den i kjelleren til bestemor og bestefar da jeg letet etter ting til leiligheten (revehalen og crew passet er dog ikke bestemor og bestefar sitt da hihihi)! Penger spart sier jeg bare, som den wannabe-studenten jeg har blitt.

I morgen får jeg endelig nøklene, og jeg regner med å være ferdig med innflyttingen på søndag. Lover å blogge masse råkule og råtøffe bilder fra livet mitt så fort jeg får tid. Er jo trots alt bloggprinsessan.

FRANKIE MORELLO SEXYWEAR FW11Luca Finotti leverer som alltid.

VIVA LA JUICY

PRADA FW11 CAMPAIGN

LIFE IS GOOD

Det har skjedd så mye bra i det siste! Jeg har virkelig verdens beste venner rundt meg til enhver tid, jeg har fått en fin jobb og jeg har fått meg en utrolig fin leilighet på St. Hanshaugen! Endelig er både jobb, bo og skole i boks. Jeg er så glad og lykkelig at jeg tror jeg sprekker snart.Et svært hyggelig bilde fra helgen, på hyttetur i sverige.

DOLCE & GABBBANA SS12

foto via tfs


Dette kunne jeg veldig gjerne gått med en varm sommerdag!

hits