august 2014

SPACES PT. SIX


foto via tumblr

INSTAMOMENTZ


1 Hanneli på lanseringsfest hos Kemt. 2 Syk i senga med Love Magazine. 3. På besøk hos Jostein på Nr.9. 4 Død øyenstikker. 5 Ny caps! 6 Fint lys på rommet mitt. 7. Mandagsklubben på Jaeger med hele gjengen. 8 Typisk heisbilde.


Follow  @henrikzkanzen

MSGM


foto via ssense

TURTLE


foto_nik hartley

Enkel og perfekt høstlook fra Acne Studios i GQ UK.

DAZED & CONFUSED FALL 2014foto_richard detwiler

Fin editorial med høstens kolleksjoner fra nyeste nummeret av Dazed & Confused.

MARDOU&DEAN SS15


foto_privat

Jeg tenkte jeg skulle slenge ut noen av bildene jeg tok backstage på visningen av Mardou&Deans SS15-kolleksjon. Sjekk ut flere bilder og anmeldelsen jeg gjorde av visningen for SMUG her.

JEAN PAUL GAULTIER SS15


Fint lys, men ikke så fine klær.

SPACES PT. FIVE

foto_ukjent

REISEDAGBOK: FORMENTERA


En fergetur unna Ibiza ligger (lille)søsterøya Formentera.
Vi leide scootere og kjørte til et av de vakreste stedene ever made. Serri.

REISEDAGBOK: IBIZA
Vi tok et innenlandsfly fra Barcelona til en av de vakreste øyene i middelhavet; Ibiza. Stedet der klubbene booker like mange DJs i løpet av en uke som det en over middels god festival gjør. Til gjengjeld er klubbene dyrere enn de dyreste stedene i Oslo..

REISEDAGBOK: BARCELONA PT. 2


Piknik Electronik i en park på et av fjellene i Barcelona (kjørte funicular for første gang og danset i solnedgangen), svettet bort i hagen til Mandarin Hotel og drakk drinker på takterrasen til Pulitzer Hotel.

REISEDAGBOK: BARCELONAVi tuslet i gamlebyens (fine) gater, hang på uteserveringer og badet. Ble sjokkert av bra arkitektur og hvor stor byen faktisk er.

hits