oktober 2010

CELEBRATION VIA IPHONE

På torsdag lunsjet vi med vin, mimosa, kake og god mat.

På fredag hadde jeg bursdagsgjester. Dere vet jo allerede hva vi koset oss med før vi dro videre ut for å feste i fra oss.

På lørdag kledde vi oss ut som keege og dro på roadtrip til Sverige. Bare sjekk så fine vi var, gotta looove our swagga.

Og på kvelden var det tid for enda mer vin og feiring.


Sorry for dårlige oppdateringer liksom, men det er så slitsomt å ha bursdag fire dager i strekk! Jeg klager ikke altså, jeg elsker å ha bursdag, jeg.

PAR10


Gjestene mine kommer anytime, og alt er klart til feiring og partiiii. I kveld blir det franske bobler, ost, kjeks, frukt og kake.

C YA!

JEG FIKK 4 GRATULASJONS-KOMMENTARER

Nå slutter jeg å blogge. Har verdens verste lesere........

Edit: Dere er visst best alikevel <3

BEHÖVER JAG ENS SÄGA VEM DET ÄR SOM FYLLER ÅR I DAG?


Neh, det är ju jag.
I dag fyller jeg år! Søte mamma kom med vin, roser, lys og gaver da klokken slo tolv. Føles faktisk som at jeg fyller 18 år igjen, og det er en bra ting.

I DON'T EVER WANT THE BEAT 2 STOP


I går var jeg ute (i det stakkarslig kalde været), hørte på fin musikk og testet hipster-effektene på iPhone-kameraet. Kameraet er jo faktisk bra til tider, om man ser bort i fra festbilder da. Dette er en fin sang å gå på turer om høsten med, og her er en feel good-remix av den.

GET SOME


Lykke Li's nye. Videoen er jo vilt hipster med trekanter og hele pakka, men det betyr jo ikke at man ikke liker den. Både sangen og videoen er fin. Enjoy.

WE DIDN'T SLEEP WHEN THE SUN WENT DOWN


Kenneth sendte meg dette bildet i stad, satt sammen av noen bilder av oss fra en av mange stunder i senga på sommerhuset til Linn i fjor vinter. Jeeez som man savner de tidene! Frokost på senga, film i senga, stamp og øl på kvelden og vin og sprit og mer øl igjen senere på kvelden. Måtte det bli mange sånne helger denne vinteren og liksom! *SaKnAR*

Edit: Så feil kan man ta liksom. Sannheten er visst at bildet er tatt da vi var i Karlstad i fjor høst. Linn hadde gult hår, men det vil jeg helst ikke nevne her for det er sykt whitetrash å ha gult hår og måtte sove med lue. Nå vet dere iaf hva vi gjorde forrige vinter OG høst da. Det er hva jeg kaller *luksus*.

Teztar

Bloggr fra iphonen, men finner ikke ut hvordan man laster opp bilder! Noen som vet?

GIVENCHY SS 11

foto_monic feudi

BLACK&WHITE

foto_tommy ton

Jeg kjøpte jo en jakke som er rimelig lik den på bildene da jeg var i New York. Har helt glemt å bruke den, men den er jo perfekt for høsten med en strikket genser under og et stort skjerf rundt halsen!

DIOR HOMME SS 11

foto_andrew thomas

Jeg blir helt vill av tshirt-meets-dressjakke-overdelen!!! (Bilde 1 & 3)

BEST OF GUETTA


Her har dere en godbit av de beste klippene fra David Guetta som jeg slang sammen. Kjipt nok for dere som ikke var der liksom. Enjoy.

DEN DERRE NYE TIL BLACK EYED PEAS

The Time (The Dirty Bit)

Har dere hørt den nye til The black eyed peas? (Nei det har dere ikke for den kom ut i går heheheh) Altså, hva skjer med verden? Kan B.E.P i det hele tatt kalle seg for typ pop lenger? Det her er alt utenom pop, hip hop eller hva som helst. Det her er electronica, club, house eller hva du vil kalle det. Alle som tidligere har rynket på nesa hver gang de har hørt på electronica, de kommer sikkert til å bare "ååh sett på den nye til B.E.P daaa" på neste fest..

Og Rihanna da, med Only Girl og Who's That Chick, og så klart Kelly Rowland med Commander (ja jeg vet at Guetta har hatt en finger med i spillet på de tre sangene).

Sier ikke at sangene ikke er bra. Men altså... Ikke O.K. Dør.

BROWN SUGAR


Når jeg ser på dette bildet gleder jeg meg sykt til at min Noé blir like mørk som den over. Det er så fint.

4 GRUNNER TIL HVORFOR DETTE HAR VÆRT VELDIG EN BRA DAG

Det kom ut et nytt avsnitt av Rebecca&Fiona i dag.


Jeg har kjøpt to flasker med rosé.


Har vært på en vellykket runde med vintage shopping. Fant smokingjakken og blazeren under, og begge sitter som et skudd (skal bytte knapper på den røde tho). Kjøpte to skjerf og to skjorter også da.


Og ikke minst, fikk denne i dag:


Men den får jeg ikke brukt før om en uke ettersom jeg må vente på å bli flyttet fra netcom til telenor... Gah, terror!!

LANVIN x H&M ADS

foto_david sims

Ettersom det har "lekket ut" (yeah right) hele to bilder nå, tenkte jeg at jeg kunne poste de. Altså, denne kolleksjonen ser lovende ut. Jeg spår at det mest sannsynlig vil bli en av de beste kolleksjonene i H&M's designsamarbeid ever.

GUBBEN I LÅDAN


daniel adams-ray - gubben i lådan

Var ute og gikk en tur i kulda i stad for å trene opp foten min. Den gjør vondt enda, but im werkin on it.
Her har dere hva jeg hadde på meg og hva jeg hørte på. Sangen er perfekt til turer på høsten! Antrekket var not so much perfekt for turer på høsten..

MEN'S VOGUE CHINA FW

foto_dusan reljin

I fjor vinter syns jeg det var så sinnsykt pent med langt hår på gutter (ofc ikke på alle og enhver), og jeg hadde faktisk lyst på det. Den gamle cravingen ble rippet opp da jeg så disse bildene, for å si det sånn. SYKT fint.

...og den sorte pelslua? En dag må jeg bare bite tenna sammen og bruke en formue på en. Har cravet etter en alt for lenge.

HENRIKBehöver jag ens säga vem som har namnsdag i dag? - Nej, för det är ju jag!!

(Hahah, jeg har faktisk navnedag på ekte)

JAM PILE BROKEN AW10


Er ganske sugen på denne jakka fra Acne. Jeg vet at jeg kjøpte en lys olajakke fra Lee med saueskinn på kragen for en del år siden.. Spørsmålet er bare hvor i helvete den ligger. Om jeg ikke finner den dør jeg. Den er jo prikk lik (og like fin) som Acne sin!!

SHOWTIME

foto_jolijn snijders

For Oyster Magazine.

Er det bare meg eller er Jeremy Scott-bootsene på bilde nr. 2 skremmende like Cheap Monday sine?

GRYYYMTSangen de spiller er btw en av favorittsangene mine for tiden. Dere finner den her.

(Om dere er så late at dere ikke gidder se hele, så MÅ dere iallefall se fra 2:45 og ut!)

PRADA SS 11


(Hahahahahahah)
...eller så kan du bare stikke ned på en lokal G-Sport. Da sparer du noen tusenlapper og.

THE FALL


Jeg kan ikke tenke på noe mer høst enn å sitte alene med en kopp vaniljete og se på sex & the city på TV3. Tror ikke jeg hater noe annet like mye som jeg hater mørke høstkvelder. Alt er bare så stille.. Er jeg den eneste som føler at høsten er deprimerende liksom?

AFTER FASHION WEEK?

NEW STUFFVintage shearlingcoat og skjerf fra Indiska.

VNFOLD

foto_eric hason

Skinnjakka og pelskragen/vesten - BE MINE!

WE SHOULD ALL WEAR POLKADOTS

foto_ukjent
Afrojack - Polkadots (Oliver Twizt remix)

CALLING MOTHER

Får ikke puste!

GOLD

foto_michele young

Tenk å være SÅ pen(e) og ha SÅ fine sko på en gang!

PAR10


Hører på denne lista mens jeg gjør meg klar for vors. Snakkes!

NOT TO FORGET

REBECCA OCH FIONA


Dette er vel kanskje de hotteste jentene jeg vet om for tiden. Trykk her for å se den kick-ass-webserien deres (dere kommer til å elske den innen dere har sett 2 minutter), og her for å komme til artist-siden deres på spotify. Det går ikke an å gjøre noe annet enn å digge det.

SIGNS

SMELT.

BURBERRY WINTER STORMS PT.3

GQ AUSTRALIA

foto_dusan reljin

 

(Sean O'Pry. Sean O'Pry. Sean O'Pry. Sean O'Pry. Sean O'Pry. Sean O'Pry. Sean O'Pry. Sean O'Pry.)

THE COAT


Var ute en tur i høstsola og luftet den nye frakken min i stad. Den er muligens vintage (er ikke sikker på alderen), men den er definitivt second hand da. Så varm og god og fin og hele pakka. Elsker den allerede.

BAL MASQUÉ


foto_mert&marcus

Tatt for Vogue Paris sin oktoberutgave, stylet av Roitfeld herself.

MY NEW FAVOURITE


Cant stop starin'.

WONDER OF THE NIGHT


Jeg klarer aldri bestemme meg helt om 7000 kr er helt på trynet for disse skoene. En del av meg skriker ja, mens en annen (håpende) del sier nei.

VIL.HA.DE!

RANDOM LOBSTER-LOVE

Image and video hosting by TinyPic
Dette er bare fire av sikkert tusen bilder av lobster-skoene som jeg har liggende på macen. Jeg lagrer ca alle bilder jeg finner som har med de å gjøre, don't ask me why.

IT'S DAVID GUETTA BITCH

LØRDAG!


Vi begynte på Hard Rock med middag og vin, før jeg og Mia ble hentet av Tara. Vi kjørte opp til T og der dusjet vi, drakk litt mer og fikset oss før vi dro videre på...


..vors hos Anette! Leiligheten var så overfylt at vi måtte campe på gulvet. Det var faktisk overraskende kos. Annis, Mia og Susann bare satt på gulvet og strålte som vanlig..


Da klokken nærmet seg elleve trasket vi mot spektrum. Jeg har aldri stått i en så stygg kø før (bortsett fra køen inn til doene på konserten da). Det ble litt bitching og noen nesten-slåsskamper før vi endelig kom inn til spektrum. Og etter litt så stod han også der da. Fine, fine Guetta:

Klokken halv seks i dag tidlig var jeg i sengs på St. Hanshaugen, og klokken ti våknet jeg og bare "FAEN hvor er jeg?". Jeg skulle jo egentlig ha sovet på Grünerløkka da.
Etter det dro jeg og Mia en tur ned til Aker brygge og Tjuvholmen i gårsdagens klær for å besøke Tara på jobb. Selv om hun var rimelig redusert strålte hun faktisk fra øre til øre. Det skal hun ha!

VIN!

Vet dette er sykt random, men jeg sitter her med de villeste cravingsene etter vin atm. Flaxx at man skal på David Guetta i morgen!

Edit: Sprakk litt. Var sykt godt med et overfylt halvlitersvinglass for å være ærlig. Kjenner at man gleder seg til i morgen nå da.

THE DRUGFra nå av skal jeg prøve å poste noe annet enn bare filmer.

HERCULES MAG

ROADTRIP


Av kjedsomhet satt jeg sammen noen random klipp som ble filmet da vi kjørte til Gøteborg på lørdag. Dere kan jo få se selv hvor forstyrret vi (Linn) er.

BURBERRY WINTER STORMS PT.2

foto via samantha @ burberry

BURBERRY WINTER STORMS

I FEEL BRAND NEWCuz im not a cripple anymore!!!!!!!

FML

HVORFOR er jeg hjemme? Jeg elsker å reise, men hver gang man kommer hjem til super-kjedelige Norge blir man jo helt apatisk og ødelagt. Jeg vil tilbake til Gøteborg NÅ!!

Lørdag: Sjekket inn på hotellet, gikk ut på Avenyn for å spise middag og drikke vin, dro tilbake til hotellet, dusjet, drakk mer vin, dro ut på byen, danset, drakk, snakket med fine mennesker, danset litt mer, dro hjem og nachet litt.


Søndag: Stod opp tidlig for å rekke hotell-frokosten, gikk opp på rommet og slappet av, dro til Liseberg, kjørte karuseller, så 3D-kino, spiste korv och hadde roligt.


På søndagskvelden dro vi på Spritluckan på Park Lane. PL er absolutt et sted å anbefale! Fine mennesker, RÅ musikk, pent interiør og tequila-shots til 35 kroner. Da klubben stengte stakk vi innom Mc Donalds før vi tok en taxi tilbake til hotellet. Der ble det mer vin og redigering av denne filmen. Plutselig var klokken halv syv og hotellet hadde servert frokost, så vi tok turen ned på restauranten og spiste litt før vi la oss.

OUR GOTHENBURG

GTB

Vi var ute i går da. Herregud, superfull er hva jeg var. Så full at jeg glemte at jeg gikk på krykker TO ganger. Kvelden var veldig bra, spesielt ettersom gøteborg har så mange pene mennesker.

I dag har vi vært superduperfyllesyke mens vi var på Liseberg. Dere kan jo tenke dere hvordan karuseller+fyllesyke ender..Bilder?

Og om noen har lurt på hvordan jeg ser ut når jeg er fyllesyk (superduperpen):Her var vi pene da

GTB

Vet dere hva vi gjorde i går?
Vi bestilte oss et hotellrom i Gøteborg! Så i morgen tidlig legger jeg, Linn, Kenneth og Lisa ut på roadtrip til götet for å feste, shoppe, ha det gøy og være generelt pene.
Også var det med meg og pakking da. Hvorfor skal det være så vanskelig? Hva skal man liksom pakke for lørdag til mandag? Jeg har iallefall begynt litt da:Og jeg har btw fått de sykeste bicepsene av å gå på krykker! Nå kan jeg bli han der som drar på den lokale kroa for å slå alle i håndbak!

hits