november 2010

I WANT LANVIN, NOT DIAMONDS

Gif Created on Make A Gif
Lanvin x H&M shades

I LOVE TUESDAY

I dag stod jeg opp klokken 07.30 (NULL SYV TRETTI!) for å bli med Mia / *Crazy_ravejente/syrekid* til frisøren. Hvem faen bestiller seg time hos frisøren så tidlig på morgenen liksom?


Men det var verdt det! Hun gikk fra Rapunzel til Carrie Bradshaw typ. Man bare *do i even know diz chick?*


Også fikk jeg noe fint i posten senere på dagen.

ALICE IN LALA-LAND

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

Image and video hosting by TinyPic

TOMORROWLANDJeg tror jeg kanskje må dra på Tomorrowland, for å si det sånn...

100LEGENDAY TRUNKS


Denne ønsker jeg meg til jul!

DRESS TO KILL

foto_giorgio codazzi

Verdens beste Mark Cox i Dress to kill magazine.

FRIDAY

Gif Created on Make A Gif
PAR10!

REBECCA & FIONA

foto_nöjesguiden

Om dere har fulgt med på serien deres har dere fått med dere oppstyret rundt dette bildet. Dere som ikke har fulgt med; Folk klikker på de for at bildet er så retouched.

Altså, jeg visste ikke at det er SÅ redigert som det faktisk er før jeg så digitalen av det. Legg merke til hårfestet og risten på bassengkanten, ved rumpa... Haha, det tar jo av.

THOMSEN

Thomas (som flyttet til Bolivia for litt siden) har kommet hjem en liten tur, så da var det jo på sin plass at vi dro på roadtrip til Swe for å kjøpe vin! Selv om han bare har vært borte i noen måneder kjennes det som en evighet.


Det er jo en viss kontrast i disse to bildene. Det siste ble tatt i Bolivia.Hahah, jeg elsker dette bildet! Det er så priceless. Makes me happy.

MR. ANDREJ x TUSH MAGAZINE

foto_armin morbach

Jeg elsker virkelig utseendet til Andrej Pejic. Selv om han ble litt i overkant kvinnelig i disse bildene, digger jeg de likevel. Kanskje ikke så rart med tanke på at Martin Margiela hadde en finger med i spillet.

GERALDINE


glasvegas - geraldine

Der har du meg i kveld; Geraldine. Sliten, trøtt.

WOOLRICH


Da jeg kjøpte Canada Goosen min var jeg veldig fornøyd, noe jeg fortsatt er, men da jeg så denne fra Woolrich bleknet liksom Goosen veldig. Jeg føler på en måte at jeg ikke gidder å kjøpe en vinterjakke til i den prisklassen enda, så Woolrich-drømmen blir nok ikke oppfylt enda...

MARMÈN


CA. 2000 NOK

MY NEW FAVOURITE SONG


robyn - time machine

foto_ukjent

"YOU JUST HAVE TO WALK"Hun er jo faktisk like interessant som hun er pen.

I NEVER GET TIRED OF THIS ONE

MADISON AVENUE

foto_xavio gordo

Jeg elsker fargene i denne editorialen for CYL magazine. Så koselig liksom.

LNVN

I dag stilte jeg vekkerklokka på 07.50 for å kunne sikre meg det jeg ville ha fra Lanvin <3 H&M. Vel, da klokken endelig slo 08.00 ble jeg stilt i KØ!Og etter jeg hadde trykket refresh i 30 minutter kom jeg endelig inn. Jeg lover, hjertet mitt holdte på å hoppe ut. Men jeg visste jo ikke hva jeg skulle ha da, bortsett fra solbrillene...Men jeg var en av de heldige som fikk kjøpt et par! Solbrillene var faktisk det første som ble utsolgt. I feel so lucky.

GUESS WHAT!


I dag er det to måneder siden jeg sluttet å snuse. *Stolt*

SURFACE MAG

foto_yoshiaki sekine

ALDRIG ENSAM


Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg gadd å poste alle disse bildene..

CAPTAIN SKRUF

Gif Created on Make A Gif
I dag har jeg på armyjakka + Skruf-lua (som i snusmerket ja, hahah)
=
Captain Skruf

C YA, nå skal jeg møte mah friendz og drikke øl

HA EN FIN LØRDAG DA


Party hard.

HARRY POTHEAD

Altså, i kveld skal vi drikke øl og dra på kino. Vi skal se Harry Potter liksom. Jeg har ikke sett noen av de tidligere filmene, bortsett fra den første, da den koom ut for typ 5 år siden. Dette kan bli interessant!

Og forresten; jeg jobber fortsatt som eskimo... Fuck Norway.

GIVENCHY SS 11


Lommebøkene + armbåndene - BE MINE!

G


Å stå opp til et vær som dette er som å våkne opp i en likkiste. Uansett hvor man beveger blikket er det grått. Ikke bare grått, men typ selvmordsgrått. Tok dette bilde fra trappa klokken TRE. Man bare *ligger under teppet* og *hører på Glasvegas* mens man *spiser vaniljeis*.

KORTAJARENA x VOGUE ITALIA


foto_steven klein

DENIM ROLLERBALL SPIKES

Før man har skaffet seg de orginale rollerballene så kommer såklart Mr. Louboutin med en ny modell. De er dog ikke like mye drugzy som de sorte.

MR FORD RETURNS

foto_steven meisel

For desember-utgaven av Vogue US.
Man vil liksom bare hoppe inn i bildene og joine festen.

LARA STONE BY STEVEN KLEIN

foto_steven klein

Vogue Paris oktober 2010. Klein i sitt ess, akkurat som jeg liker han.

BURBERRY CHILDRENJeg dør av gutten på 00:56! Supah cute!! Og barnet på 01:00 er svaret på hvordan jeg skal kle på mitt fremtidige barn.

TIRED DAWG


Jeg har vært så sliten og ikke minst sulten i dag at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Tror faktisk vi kjørte det litt for hardt i helgen, om det i det hele tatt går an å kjøre det for hardt.

VMAN MAGAZINE #20

foto_paul rowland

MAISON MARTIN MARGIELA


Ca. 30 000 NOKTHE WEEKEND VIA IPHONE

Pia. På vors før skogs-hytte-festen. Luuuv dat gurl.


Pia. I senga etter skogs-hytte-festen. 10 minutter etter dette bildet sovnet hun midt i en setning. Jeg bare lå der og ventet på at resten av setningen skulle komme, men siden den aldri kom snudde jeg meg og bah *ehhh natta da*.


På lørdag var vi i...wait 4 it...FREDRIKSTAD. Ofte at man drar til Fredrikstad for å klubbe da. Musikken var dansbar, og mesteparten av folkene var veldig brukbare. Han som tok kvælertak på meg og ga meg panikk-angst inngår ikke under "veldig brukbare" forresten.


Linn. Og jeg. I senga til Linn. Klokken 06.00. Drikker en øl og koser oss. Her er vi lykkelige.Her ser dere hvor fantastisk dårlig kameraet på en iphone kan være forresten.

YESTERDAY

Gif Created on Make A Gif

I går gikk typ en drøm i oppfyllelse. Jeg var på verste Skins-festen. I en proppfull og alt for liten hytte ute i skogen danset vi til høy elektronisk musikk og drakk alt for mye vin med ukjente og kjente folk. As-coolt om jeg får si det selv.

I kveld skal Linn og jeg spise hummer med familien min. Eller de skal spise da. Siden jeg ikke orker sjømat blir det nok bare vin på meg. Klager ikke.

VOGUE HOMMES JAPAN

Image and video hosting by TinyPicfoto_ukjent

Jeg gadd aldri sjekke ut online-versjonen av Vogue Hommes Japan da den kom ut, men herregud, den er jo faktisk veldig bra! Anbefaler dere å klikke her og sjekke ut alle de animerte bildene og editorialene. Dere kommer ikke til å angre.

PELSINDUSTRIEN?I stad gikk jeg gjennom kommentarene i et innlegg på bloggen til Kling der hun hadde på seg pels. Til min store forbauselse var 70% av hatkommentarene angående pels skrevet av nordmenn. Og det fikk meg til å tenke på ALLE på facebooken min som i løpet av de siste dagene helt plutselig er så i mot pels. Altså, nå snakker jeg om folk som har gitt meg komplimenter for pelsen min, fjortisser osv som aldri har ment noe om noe, og som plutselig har blitt verste politikerne typ.
Så da begynner jeg å lure; Hvorfor har plutselig alle nordmenn blitt helt GALE når det kommer til denne saken, bare i løpet av noen uker/dager? Er det fordi media har blåst det opp helt sykt i det siste? Isåfall blir jeg dårlig av hvor lett påvirkelig mennesker kan være. Vil gjerne høre hva dere ha å si.
CAMEL

foto_hayley louisa brown

Jeg klagde til Linn senest i går over hvor mye jeg vil finne den perfekte frakken i camel. Jeg er desperat! Den må jo dukke opp snart. Jeg ble ikke mindre sugen da jeg så disse bildene kan man si..

ANDRO

foto_thomas lohr

Elsker hvordan Andrej Pejic tar androgynitet til et helt nytt nivå. Man bare *stirrer*.

NEIL BARRETT FW 2010Dette er akkurat det jeg vil gå med i vinter.

EHH-DAGEN

Våknet opp i dag og bare: ehhh serr!?!


Også gikk jeg ut og kjøpte meg en kaffe osv da, og jeg bare: ehhh fryser ihjel med disse skoene!!


Også kom jeg inn og bare: ehhh kaldt!! Eskimo!!


Også skrudde jeg på Kent, satt meg ned og skrev jobbsøknader og betalte regninger. Jeg bare: ehhh voksen liksom!!

Om dere er gira på høstmusikk så har jeg en lugn høstliste her med litt gammel og ny indie osv. Ja, nå fikk dere vel sjokk nå, dere som trodde at jeg var electro-bruden-2010. Det er jeg jo forsåvidt da, men det finnes jo grenser. Så nå lærte dere noe nytt kan man si.

PATTI + ROBERT

foto_christian brylle

For VMAN magazine.
(Er det bare meg eller poster jeg sykt mye Freja-relatert for tiden?)

BEHIND THE SCENESRebecca er vel kanskje Sveriges svar på tynn & fin..
(Jeg er Norges svar)

H&M SS 11

Gif Created on Make A Giffoto_hasse nielsen/gif_privat

NUIT BLANCHENoe av det fineste jeg har sett på lenge.
Alle bør seriøst se den.

JERK.IT.OUT

FREJA BY MARIO

foto_mario testino
For Vogue UK.

NEWS

Siden sist har jeg kjøpt Spotify Premium. Sykt digg å slippe å stress-bytte sanger hele tiden for å slippe reklame. Dessuten kan jeg endelig bruke Spotify på iPhonen! As-kalas da. (Ble betalt for å skrive dette, kan du si)Også har jeg testet alkoholprofilen min. Vet ikke hva jeg syns om resultatet, men tar det som et kompliment at jeg lever et risikofylt liv!


C YA!

KILLER

KJENDISER

Okey, hva er det med meg og kjendiser for tiden? Jeg var jo liksom med Aslak fra Jakten På Kjærligheten på lørdag, og jeg kom nettopp på at jeg møtte James Maskinen i går natt!! OG i dag formiddag da jeg og Tara satt i vinduet hennes gikk Martin fra Tufte IL forbi oss! Jeg bare klikket helt og skreik på han og spurte om å ta bilde, og han bare "Tja, ja det kan du jo". Så jeg tok dette bildet:


Også møtte vi Aune Sand på Deli de Luca kanskje 15 minutter senere da vi skulle kjøpe røstipoteter!! Fytti rakkern.

Edit: Det fantes visst et bilde av meg og James. Lykke!Nå vet jeg hva min nye hobby er da; Ta bilde med kjendiser.

OMG

Jeg merker jeg syns det er litt småflaut å skrive her at jeg var ute i går, og at jeg er fyllesyk-2010 i dag. Men altså, når man kommer på et bursdagsvors der det blir servert jägershots OG hot n sweet-shots, og når man til og med blir spandert shots på ute på byen, da ender det jo absolutt ikke bra.Tok èt bilde i går, og det var av Tara. Uten nese. Fett da.
BRB, orker ikke leve eller blogge mer.

COUP D'ÉTATFra en shoot for nov/des-utgaven av WINQ magazine.

SHADES

foto via modeman

Det første jeg kjente at jeg virkelig ville ha fra Lanvin for H&M var solbrillene. Så perfekte! Store uten å bli tacky liksom.

WEEKDAY500NOK

THINGZ I APPRECIATE:


Å få fine, morsomme, forsinkede gaver (bildet) med fine kort av venner som har vært i London.

Dessuten gratulerte Hasse Hope meg med dagen. Slå den, dere. DA er man kjendis da!Og vet dere hvem jeg festet med på lørdag, kanskje? Torleif fra Jakten På Kjærligheten! Jeg kødder ikke en gang. Slå den, dere!

LANVIN x H&M - VIDEO


Dette er hva jeg kaller god stemning!

HAPPY HANDS N HAPPY FEET

FREJA BY TERRY

foto_terry richardson

For november-utgaven av Vogue Paris.

KITES


Bildet:
Av Ole Thomas.
Flinke og fine Ole snappet dette av meg mens vi satt i slottsparken etter en visning under fashion week i år.

Sangen:
Gravitonas - Kites (Dada life remix)
Jeg er så hektet på denne sangen at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Makes me shake ma body.

hits