november 2011

H&M SS12
foto via tfs

WHYRED

foto_daniel troyse


Ettersom mokkasinene mine fra HOPE (desverre!) begynner å synge på sitt siste vers har jeg lett desperat etter et par som kan ta over. Jeg har mistet telling på hvor mange nettsider, butikker og designere jeg har sjekket ut. Endelig har jeg funnet et par, og disse fra Whyred S/S12 blir nok mine så fort de kommer ut i butikk. Tror dette blir en flott vår!

HENKE FALL 11

foto_privat


Som alltid, her har dere spotifylista mi for årets høst; HENKE FALL11

HOLD ON....WHAT???

Rolex ca. 20 000 nok VS. Daniel Wellington 995 nokJeg har vært ganske fan av Daniel Wellington sine klokker en stund, men Rolex'en er absolutt hakket finere. Altså, se på den da. Perfeksjon. Doh...

GREEN


trench zara, vintage skjorte, genser h&m, jeans tiger of sweden, sko dinsko, veske céline


Finnes det egentlig noe bedre å gå med på høsten enn grønt?

UGG AUSTRALIA


CA 2000 NOK

Vintersko er alltid like vanskelig, hvert eneste år. Det skal være varmt men samtidig se bra ut, og det er ikke akkurat ofte jeg noe som er dette. Disse fra UGG Australia er derimot noe jeg mest sannsynlig kommer til å ha på beina mine i vinter. Et fint avbrekk fra de vanlige UGGsene som hele Oslo har, men like varme er de jo.

NEW FAV COAT

versace for h&m

VERSACE MADNESS

I dag var jo den store dagen! Vi slo såklart på stortromma og dro til bogstadveien med en gang forelesningen vår var ferdig, noe som resulterte i at vi var der tolv minutter etter åpningstid (hahh!). Hele opplevelsen var jo en smule kaotisk, men etter to timer inne på h&m var vi verdige. Galskap.

Har ikke tatt noen bilder av det jeg kjøpte, men her er jo en liten sNeAkPeAk:MY HOUSE - MY RULESHelt ærlig - hvor glad blir man ikke når denne kommer på TVen? Helt fantastisk film.

JANE DOE

HANAMI

På tirsdag bråbestemte vi oss for å dra ut på en sen middag (noen ville kanskje kalt det kveldsmat) på Hanami på Tjuvholmen.Vi tenkte det var verdt et forsøk ettersom de har fått en 6er av Aftenposten.. Interiøret var sinnsykt bra og musikken som ble spilt var rolig house, noe som falt oss veldig godt i smak.De serverer i hovedsak sushi der så vi bestilte røkt kveite med soya-yuzudressing, fritert maki med spicy tunfisk, og sashimi av laks og lakserogn med basilikum-misosaus. Fra grillen bestilte vi oksespyd med søt ingefær og hvitløksmarinade, og røkt lammecarrè med hickori og grønn te. Altså.. Jeg har ikke ord for hvor godt det var!!!Etter maten flyttet vi oss til baren som også var veldig hyggelig.


Hadde blitt anbefalt apple mojitoen deres av en kollega, men den var kanskje litt oppskrytt..Og nå har jeg faktisk laget et helt innlegg som består enestående om mat (vet ikke helt hva jeg syns om dét). Dere bør absolutt ta turen. I know i will, men må nok kanskje vente til neste lønning..

VERSACE FOR H&M BEHIND THE SCENES

HAPPY VIOLENCE

BIRTHDAY WEEKEND

På torsdag da klokken slo tolv fikk jeg overraskelseskake av Mia og Markus.


Da vi våknet på selveste dagen dro vi ut på bursdagsshopping


Og vi fikk kjøpt masse fine ting. Ting som vi trengte og ting som vi egentlig ikke trengte men ville ha selv om


Etter vi hadde vasket, blåst ballonger og spist litt tok vi på oss finstasen. Jeg hadde på meg den nye oxfordskjorta fra Ralph Lauren som jeg kjøpte tidligere på dagen.


Og vips var hele leiligheten proppfull av venner som kom for å feire
Jeg fikk til og med kake, og den var lagd fra bunnen av og ikke kjøpt på Deli!


Og masse fine gaver! Parfyme, gavekort, duftlys, hvitvin, rødvin, rosévin, cava, proseco, champagne, u name it.


Og utover kvelden dro vi videre til Latter for å riste på stumpen


Dagen etter spiste vi breakfastburger på Nighthawk...


... og jeg koste meg med blueberry martinis


På kvelden dro vi på Justisen og Kjøkken & Bar etter det. Kjøkken & Bar var en great sucess


Søndag spiste jeg bursdagsmiddag med pappa, søstrene mine og min kjære stemor,


og senere dro vi på....


....CALVIN HARRIS! <3 <3 <3 <3


Og på mandag var jeg på Yaya's med mami og hennes side av familien for å spise enda mer bursdagsmiddag.Har hatt verdens beste feiring!

hits