desember 2010

ROMJUL

Hei! Sry 4 dårlige updates men siden det er romjul er jeg sykt busy. Party party party. I går var vi på Luux (LOL!!!!) og danset til Adrian Lux og Rebecca. De var ama-zing. Da konserten var ferdig kom de inn på VIPen også ble vi kjent med de og hadde roligt. Hade Hilsen Henkis.

XMAS PT.2

Jeg har nettopp kommet hjem fra besteforeldrene mine der jeg har feiret jul. Jeg har spist alt for mye pinnekjøtt, drukket masse rødvin og fått rimelig mye fint. Nå har jeg slått meg ned i sofaen med The simple life (fikk boksen med alle sesongene av Kenneth!) og jeg har tenkt til å sove her i natt egentlig. Skikkelig juledisco på g. Gavene får dere se i morgen ettersom jeg ikke har noe bilder. Det eneste jeg har bilde av er gaven fra meg selv til meg selv:God jul!

XMAS

De siste dagene har jeg tilbragt hos Pappa, og siden det er jul betyr jo det såklart familietid! Har fått byttet gaver med folk på denne siden av familien, og i dag drar jeg hjem til mami igjen. Men først stikker jeg innom Oslo med Linny for å hjelpe henne med julegavene hennes (hun har ikke kjøpt én gave enda hahah), og på kvlden kommer også Kenneth til O-town for å bytte gaver og spise middag meg oss. Mys!Her om dagen, mens resten av huset var ute for å shoppe julemat, lå jeg og min minste søster og så på Mr. Bean. Hun døde bokstavelig talt av ALT. Jeg - not so much.. Haha

TAYLOR MOMSEN x JOHN GALLIANO

foto_ukjent

HERCULES MAGAZINE

foto_giampaolo sgura

RAF SIMONS BY ZEB DAEMEN

foto_zeb daemen

J.B

charlotte sitt bilde

Julebordet på lørdag! Tror ikke vi skal snakke så mye om det. Men folk kom ihvertfall og vi spiste, hadde pakkelek og sang og drakk! Om noen min ha min versjon av Alejandro eller Waterloo som selskapssang på sitt julebord er det bare å ta kontakt. De slo veldig an!

HEI

Okey, jeg er litt friskere nå. Har hatt noen ville døgn med feber og feberdrømmer, lite søvn og noen pepperkaker som eneste inntak av mat. Men i går derimot:


I dag er det julebord for alle penga! Spent på hvordan dét ender.

LOVE THIZ SONG+ videoen, såklart!

ONS

I dag var jeg hos frisøren for å bli fin til julebordet som er på lørdag. Sjekk ut kokain-øynene mine. *Hei influensa*


Siden jeg allerede hadde dratt meg ut av senga bestemte jeg meg for å kjøpe julegaver. Og siden det snart er jul var det noen småting jeg trengte også. Skinnhansker, slips, banditt-lue, hårvox, barberhøvler osvosvosvosvosv.


Kjøpte også det nyeste nummeret av Café. Dere burde sjekke det ut dere og. Det er et rimelig bra intervju av Rebecca Simonsson der.BRUTE CAMP

foto_matthias vriens-mcgrath

INFLUENSA


Fuck my lyfe. Klarer så vidt å stå oppreist.

DAZED & CONFUSED

FAVOURITE

I heart thiz so badly.

WEEKENDHelgen har vært cray-zay, mildt sagt. Vi har oppholdt oss på sommrhuset til Linn siden fredag, og vi har vært spist store mendger med fastfood og drukket store mengder med alkohol. Nå vil jeg egentlig bare spy.

HYSTERIA MAGAZINE ISSUE #3

foto_hayley louisa brown

BAPTISTE - OFFICIAL

NYTÅRSAFTEN

I dag har jeg tittet på fine ting og handlet julegaver med Thomas. Etter litt satte vi oss på Fridays for å spise middag, og ettersom han har flyttet tilbake til Bolivia innen nyttårsaften og vi ikke får feiret den sammen...


Så bestemte vi oss like greit for å bestille champagne og feire nyttårsaften i dag! Det går jo ikke an at vi ikke skal få feiret den sammen liksom. Fikk verdens beste servitrise som passet på at glasset aldri var tomt. Hun var faktisk best.Og etter vi hadde myst ferdig dro vi til NISS, og der var det disco kan du si!
Også har jeg jo btw glemt å vise hva jeg kjøpte forrige gang vi var ute og handlet julegaver! Kanskje to av årets beste kjøp.Leatherpantz 'n knit. Fra H&M.

Dessuten fikk jeg hentet noen billetter i dag også!
(Fyttikatta for ett bloggete innlegg......)

RIVER FOR CLIENT MAGAZINE

foto_saverio cardia

FACTORY

foto_steven klein

GQ Style UK.

SOUNDTRACK OF 2DAY

alejandro

afrojack remix


VOGUE NIPPON

foto_mario sorenti

Januar 2011.

NEVRFULL


Jeg ønsker meg en Louis Vuitton Neverfull GM eller MM, så det er bare å løpe og kjøpe, folkens.

JULEGAVER


På lørdag var jeg jo ute for å kjøpe julegaver, og jeg klarte bare å kjøpe TO gaver, der en av de var en teddybjørn som dere sikkert kan se. Jeg mangler gave til blant annet Kenneth, og det er faktisk sykt vanskelig å kjøpe gave til han. Noen som jeg hjelpe meg med tips?

GIVENCHY FW 11

foto_karim sadli

Jeg blir aldri lei av å titte på disse bildene!
Elsker utseendet til Jonathan Marquez.

A SEXUAL REVOLUTION

foto_steven meisel

Dette er den nye androgyn-bloggen, typ.

VMAN MAGAZINE


*Looooooves*

RANDOM

Herregud, i går drakk vi fjorten flasker vin og vi var ti stk.. Nå er jeg på vei til Oslo for å handle julegaver med Mia og Thomas. Jeg er ensom... Gi meg pleie og kjærlighet please. Noen som melder seg? Møt meg på ACNE i Bogstadveien om tyve min i så fall!

GIRLS JUST WANNA HAVE FUN

SPOTIFY


Ettersom høstlista mi begynte å bli rimelig full var det jo på tide at det kom en ny en. Så here u go; HENKE VINTER10.  Lista blir oppdatert så og si hver dag, as usual!

Edit: Tusen takk for alle fine tips angående halsen min!

HJELP

Okey, jeg trenger hjelp nå. Halsen min har blitt på størelse med et sugerør, og den gjør konstant vondt. Ikke sånn hoster-til-jeg-spyr-vondt og heller ikke sånn vondt at den klør eller stikker. For noen dager siden ink. i går gjorde den bare vondt når jeg svelget men i dag tar det av. Klarer så vidt å svelge nå. Noen som vet hva det kan være, og hva som hjelper? Trenger virkelig hjelp av alle mine sisterrrs nå altså.

KRIS VAN ASSCHE

550 USD

Awesome!

BAPTISTEHaha, endelig er sangen hans rett rundt hjørnet! Dette er jeg spent på.

hits