desember 2011

HAPPY NEW YEAR

Image and video hosting by TinyPic
1. Skitzofrenix & Jeff Doubleu - Rushin' (Original Mix) 2. Sebastian Ingrosso & Alesso - Calling (Original Mix)
3. Sander Van Doorn & Adrian Lux - Eagles  4. LMFAO - Sexy And I Know It (Mord Fustang Remix)
5.
David Guetta & Sia - Titanium (Alesso Remix) 6. Blackbird Blackbird - Hawaii (Niva Remix)
7.
Avicii - Fade Into Darkness (Albin Myers Remix) 8. Deniz Koyu - Tung! (Original Mix)
9.
Calvin Harris - Feel So Close (Original Mix)


Litt tips til sanger man kan/bør spille ved tolvslaget.
RAVE ON 2012.

ACNE SS12 ++

Helt siden jeg så dette bildet for noen måneder siden, fra vårkolleksjonen for 2012 hos Acne, visste jeg at den genseren MÅTTE jeg ha. Og plutselig i dag fikk jeg greie på at den faktisk hadde kommet i butikk i Norge. Noen telefonsamtaler og en trikketur senere var jeg i butikken deres, og VIPS var jeg eier av denne genseren som det for tiden bare finnes omlag 10 stk. av i Norge om jeg ikke misforstod helt. At jeg får være én av ti som får gå rundt med den, dét føles deilig det. Jeg er like forelsket i den nå som da jeg så den for første gang. Fikk røsket med meg noen basics i slengen også.
<3 <3 <3 <3


(Hadde ikke noe bedre enn kameraet til iphone for øyeblikket, skal poste noe bedre siden)

SID MAGAZINE ISSUE #1 PT.2

foto_natalia ilina

I SURVIVED XMAS...ALMOST

Hei verden/bloggen. Så hyggelig å høre at dere tydeligvis har savnet meg. Grunnene til at jeg har vært fraværende er mange, men nå er jeg back on crack (hostesaft med rødtrekant, dritings). Tenkte jeg skulle gi dere en skikkelig bildebombe med hva jeg har gjort siden sist. Vi begynner der jeg slapp; jeg klippet meg:


Så begynte det å snø, og jeg og Pia måtte stå midt i Waldermar Thranes å skrape is for å komme oss hjem til familiene våre. Grunnen til at vi dro hjem var eksamen <33Måtte såklart stoppe for nuggets da.


Ikke noe problem å komme hjem når ting som dette møter deg hjemme, bortsett fra at jeg hadde litt for mange sider med pensum som skulle leses.


Etter noen dager dro jeg tilbake til leiligheten og ommøblerte soverommet mitt. Eksamensnerver kan ha hatt en finger med i spillet.


Jeg ble ferdig med eksamene, fikk toppkarakterer, og ble syk. Endte til slutt opp på Volvat legevakt, som ikke bare er et veldig hyggelig sted, men også jævlig dyrt. Kunne dratt på den vanlige legevakta, men ettersom de hadde fire timers ventetid, og jeg ikke hadde hverken energi eller tid til å vente i fire timer droppet jeg det.. Kjedelig situasjon.


Ettersom alt av skole var ferdig dro mine kjære flatm8s (pluss så og si alle av de andre vennene mine) hjem til familiene sine, så jeg endte opp på sofaen med meg selv, sykdommen og julefilmer i en uke... Jeg derimot, kunne ikke dra hjem fordi jeg måtte jobbe helt frem til juleaften.


Etter en uke med ensomhet og jævelskap fikk jeg kommet meg ut for å handle julegaver. Kjøpte denne fantastiske tshirten til den superblonde lillesøsteren min på 8 år. Gjett om hun kommer til å bli verdens fineste i denne til sommeren!


Det tok meg rundt 3 timer å få nesten alle julegavene i boks, så jeg skjønner ikke heeelt greia med alle dere som begynner å stresse med julegaver allerede i november...(?)


Fikk kjøpt meg noen fargerike sokker også, perfekt å ha til oppbretta bukser og til den sorte dressen.


Lille juleaften fikset jeg et juletre til leiligheten, med verdens fineste julepynt fra Illums.Og disse to fantastiske pakkene var ikke til meg selv, men til mine kjære flatm8s.


På selveste juleaften dro jeg hjem til pappa for å feire, og jeg hadde på meg skjorte fra dressmann, dressbukse fra versace for h&m, belte fra louis vuitton og det nye yndlingsslipset fra chanel.1. Juledag dro vi i familieselskap og jeg hadde på meg oxfordskjorte, cableknit og den nye julegaven fra meg selv som jeg elsker over alt på jord. En av verdens fineste klokker tror jeg.


På kvelden dro vi ut for party og mingling med venner man ikke hadde sett på alt for lang tid.


2. Juledag var rimelig lik: Juleselskap på dagen og festligheter på kvelden.3. Juledag fikk jeg spysyken og har liggi med feber siden..

A DARK BRUSH WITH COLOR

foto_kevin mackintosh

GQ RUSSIA DEC 2011

Alle dere fortapte sjeler som ikke har en aning om hva dere skal ha på dere på julebord, julaften, romjulsparty eller nyttårsaften bør absolutt ta litt fra denne bildeserien. Rødt er sexy.

ANTIDOTE

VINTAGE CHANEL TIE
Nå som jeg har dette slipset i boks er jeg nesten helt klar for julen. Jeg mangler bare julegaven til meg selv og at dressbuksa mi skal bli ferdig hos skredderen, så er jeg klar. God jul!

V AVE SHOE REPAIRWallet, CA. 595 NOK

Denne kunne jeg godt tenkt meg under juletreet!

ACCESSORIES


foto_tommy ton

Fant dette bildet på harddisken min som jeg ikke har postet enda. Elsker det denne fyren har på seg. Sinnsykt enkelt men sinnsykt fint.

PENNY LOAFERS

foto_ukjent

Tommy Hilfiger har samarbeidet med G.H Bass & Co, og resultatet er disse fantastiske skoene. Ca. 2400 NOK. Vil ha de i alle fargene.

SCHÖN MAGAZINE ISSUE #15

foto_christos karantzolas

FRI! NESTENI går var vi på årets siste Kollektiv Tirsdag på Fugazi for å feire at eksamensperioden er vel overstått med gode karakterer! Det var pepperkakebaking, gløgg (og Jägershots for min del), mennesker som hadde kledd seg ut som Lucia og nydelig housemusikk. Gleder meg allerede til sommeren 2012 når de kjører på med Kollektiv Tirsdag igjen. Det er så sinnsykt deilig å være ferdig med eksamene, og nå er det juleferie! Haha, tulla. Jeg jobber hele julen utenom 1. og 2. Juledag..

SID MAGAZINE ISSUE #1foto_kristiina wilson

PERFECTION VIA SSENSE


3.1 Philip Lim - Ca. 6000 nok
Mackage - CA 5500 NOK

VERSACE FOR H&M CRUISE COLLECTION PREVIEWJepp, ifølge ryktet kommer det en sommerversjon av samarbeidet også!
Den blir sluppet den 19. Januar og kommer bare til å bli solgt online.

DIAMONDSEvigheter siden jeg har postet noe hiphop på bloggy, så da er det vel på plass at jeg legger ut denne fantastiske godbiten. Enjoy.

BLK DENIM

foto via tfs

En smakebit på Johan Lindebergs Blk Denim-kolleksjon. Antrekket er akkurat passe avslappet. Perfekt.

CHANEL MANIA
foto_hunti & gatti


Vogue Spain Oct 2011.

LANVIN NIGHT CLUB WINDOWS

BURBERRY AW12 PRE COLLECTIONfoto via burberrybrand.com


Så enkelt og perfekt. Skinny suits, polkadots, shearlingkrager, cashmere og bronze-røde toner.

HAIRCUT

I dag var jeg en tur innom Adam&Eva for å klippe meg før julestresset begynner. Voila!

BACKSTAGE GAZZARRINI SS12

ALESSANDR AMBROSIO x MUSE MAGAZINE

foto_chad pitman


Winter 2011.

M.T.N

OFW

foto_george stratigis


Et bilde av meg og Kenneth som ble snappet av en streetstylefotograf/backstagefotograf/whatheis da vi satt utenfor backstage-inngangen og drakk kaffe og ventet på hår og make up under oslo fashion week i august. Hyggelig!

2NIGHT

Det eneste jeg gjør om dagen er enten basert på jobb, skole, eksamen, lesing, jobb, jobb, soving, spising. De to sistnevnte har det dog blitt liten tid til. Men jeg har iaf spist en sen lunsj, og den så såher nydelig ut


Også har jeg fått ordnet nye ting til leiligheten, som f.eks håndklær,


en Geneva til å ha på soverommet mitt (som jeg elsker over alt på jord fordi den er finest i verden),


og en romparfyme fra Durance til badet som seriøst lukter bedre enn sex. Ikke det at sex nødvendigvis lukter digg, men you get the point.


Også har jeg snugglet på yndlingsputa som er lagd av tibetansk lam (wops! den er sinnsykt myk da),


og sett en av yndlingsfilmene mine som bare er lov å se i desember.

hits